Vad kan Adobe Photoshop göra?

Om du vet hur du använder det, nästan vad som helst. Du kan inte tro dina ögon längre.

Förutom att bara modifiera fotografier använder jag den för att göra animerade titlar och sådant genom att börja med ram 1 och sedan duplicera det på ett lager för att modifiera det, sedan kopiera det lagret och ändra det etc. Tills jag har ramarna staplade upp, de kan sedan göras till en animerad video genom att spara varje lager och bearbeta dem i min videoredigeringsprogramvara.

Jag har gjort kort, som födelsedagskort etc. i flera år genom att sätta människors ansikten i klassiska målningar, matcha texturen, penseldrag och färg så att det verkligen ser ut som om det var så målat.

Jag har till och med lagt till husdjur till Lanseer-målningar.

Det finns nästan ingenting du inte kan göra, jag tog en gång ett foto av mig själv som stod framför en jättevild buffel i Colorado. Jag retuscherade försiktigt staketet som var mellan oss, så det verkar som att jag bara står några meter framför honom utan att ha något däremellan.

Du kan öka upplösningen och eliminera pixeleringen så att även de minsta detaljerna kan ändras. Om originalet är klart arbetar jag ibland med 1200 ppi. När den reduceras tillbaka till 300 ppi är förändringarna osynliga.

Jag brukade skapa animerade signaturer för att placera på forum, vissa var riktigt roliga men nu låter de flesta platser dig inte göra det längre.

Din fantasi är gränsen, jag skulle lägga in några prover om jag inte fanns på min surfplatta.

Jag började med Photoshop version 2.5 för länge sedan.

Ett riktigt jobb jag gjorde var att lägga vitlöksskål till ett foto av en biffmiddag som sköts för ett menyomslag, jag var tvungen att flytta och ändra storlek på alla andra element för att få den att passa och till och med simulera fettet på maträtt, men när jag var klar såg det riktigt ut.

Det var en aspekt av min verksamhet som jag alltid gillade att göra.

Lämna en kommentar