Vad kan jag kommentera min flickväns bilder?

Här är mitt tips till dig, hoppas att det hjälper 🙂

Innan du kommenterar måste du tro på kommentarerna som du kommer att dela på hennes bildvägg. Förutsatt att hon redan har många kommentarer, hur sticker du ut? Nedan följer några tips:

  • Läs hennes bildtext, avkoda de saker som hon har försökt kommunicera och sedan skriva en omskrivning avkodning hennes bildtext och kommentera i vackra linjer [känslor] det kommer att göra henne lycklig.
  • Du måste tro i hennes inlägg, annars kommer övningen att misslyckas. Tänk djupt och kommentera saker som skulle drabba henne mest känslomässigt. Det borde slå hårt och kom ihåg att det måste vara en komplimang.
    Till exempel: Tack för att du existerar, du får mig att se världen på ett sätt som ingen annan någonsin har gjort. Jag uppskattar hur du utmanar mig och tvingar mig att se på världen med ett annat perspektiv ... Jag älskar hur du får mig att tänka. Runt dig är jag den bästa möjliga versionen av mig själv eftersom energin du bär är smittsam och jag kan inte sluta tänka på dig. Jag älskar dig så mycket.
  • Flickor får mycket komplimanger för sin skönhet, sitt leende, sin stil osv. Din kommentar ska vara mystisk och den ska vara så kraftfull att den ska tvinga henne att tänka på din kommentar och le genom dagen och på natten, släpp henne en meddelande och ta konversationen framåt och förklara din vackra kommentar som vilken kung som prins skulle göra för sin drottning eller prinsessa.

Jag kan verkligen inte berätta vad du ska kommentera, men jag hoppas att det hjälper till hur tillvägagångssättet ska vara 🙂

Skål
Tack

Lämna en kommentar