Vad ska en brud göra om hon vaknar upp dagen för sitt bröllop och är väldigt sjuk – kasta upp, diarré, feber, hosta osv? Och bröllopet är super dyrt med många gäster.

Tack för A2A!

Det här är en bra fråga och besvaras bäst genom att omformulera frågan:

Vad visar du upp på din bröllopsdag?

  • Visar du dig för att se bra ut?
  • Visar du dig av skuld?
  • Visar du dig av rädsla?
  • Visar du upp för i dag av alla dagar i universum är dagen har du och dina avsedda ömsesidigt valt att lova ditt engagemang för varandra?

Oavsett om du kämpar för en tillfällig sjukdom eller inte, om svaret är allt annat än den sista, stanna i sängen.

Det finns människor med terminala sjukdomar som gifter sig i alla kläder de kan passa in i, medan de drar sin IV bakom sig eller läggs i sängen med sin avsedda make och tjänsteman som står över dem, eftersom deras svar inte var ett av de första tre.

Det finns människor som har tappat förmågan att dansa vid sitt eget bröllop, som rullar sig ner på ön eftersom deras svar inte var ett av de tre första.

Jag svarar detta som någon som gjorde min första promenad längs ön eftersom svaret var "av skuld" - för i sista stund hade jag kvävande tvivel om att det jag skulle göra var rätt, men ändå var det nästan 100 personer som hade alla dök upp efter att ha flyttat sin semester, kört eller flygat från hela världen för att delta i ett bröllop som hans föräldrar betalade för.

Av skuld stod jag upp den morgonen och lät mitt bröllopspersonal sminka mig, krulla håret och passa in mig i en klänning som kostade lika mycket som min första bil.

Av skuld visade jag upp för mina gäster - den stora majoriteten av dem som jag inte ens visste - för det var imponerat över mig hur mycket ”problem” det var för dem alla att vara där.

Av skuld tillbringade jag sedan mycket längre än vad jag egentligen borde ha, och försökte göra det bästa av sakerna och sätta ihop ett äktenskap som aldrig riktigt passade i första hand - på grund av prislappen för det bröllopet som jag inte betalade för. Jag var så orolig att jag skulle förolämpa och göra besviken på de människor som stod på räkningen och de människor som tog sig tid och pengar för att dyka upp till det stora fina bröllopet, att jag led äktenskapet, även efter att parets terapeut i grunden skakade mig och sa mig behövde jag lämna eftersom min dåvarande make inte hade för avsikt att träna något.

Gör inte det mot dig själv. Snälla du.

Men om ditt svar är “för idag av alla dagar i universum är dagen du och dina avsedda har ömsesidigt valt att lova ditt engagemang för varandra”, Ta sedan din röv ur sängen, ta några mediciner för att få dig till den punkt där du kan hålla hand med din avsedda (ta med Purell!), Och se bara till att ni båda går med på” i sjukdom och i hälsa ”delen av löften. Den delen tar cirka 10–15 minuter. Ingen biggie.

När det gäller mottagningen behöver du inte äta någon av den rika maten eller klippa en matta medan du känner dig illamående. Du behöver inte ens stanna hela mottagningen om du inte vill - folk kommer att förstå om du helt enkelt förklarar att du är sjuk.

Men låt inte dagen gå utan att säga "jag gör", om du gör det för att ni båda är överens om att ni vill. I morgon kan de göra gott på det löftet och skaffa lite kycklingnudelsoppa, och du kan vila upp!

Lämna en kommentar