Vad ska jag säga till en brud på hennes bröllopsdag?

Det beror på hur väl du känner bruden. låter oss spela upp några scenarier:

  1. hon är din bekanta men du är verkligen vän med brudgummen så att du inte riktigt känner henne. En artig sak att säga kan vara: ”Grattis! Du ser vacker ut idag! Ceremonin var härlig. ”
  2. hon är din familjemedlem. ”Jag är så upphetsad för dig. Jag älskar dig, vad jag kan göra för att du ska känna dig mer avslappnad? ”
  3. hon är din dotter. ”Jag är så stolt över din älskling. Du har blivit en underbar kvinna och du ser vacker ut idag. Din man är en lycklig man. *kram*"
  4. hon är din fiende. Se nummer 1. Det är hennes stora dag, förstör inte den - även om du hatar henne.
  5. hon är din bästa vän eller syster. "Du ser fantastisk ut. Vad du än behöver? Vatten? Mat? Hur kan jag hjälpa?" Det kan verka väldigt nyfiket, men enligt min erfarenhet var dessa frågor från mina systrar så hjälpsamma. En av mina systrar sprang till och med till affären på min bröllopsdag för att skaffa mig något jag behövde. De hittade sugrör så att jag kunde dricka med ett ansikte av smink på och justerade sedan luftkonditioneringen i byggnaden och mycket mer. Var inte rädd att fråga hur du kan hjälpa om det verkar vara lämplig tid eller om bruden verkar nervös.

kom ihåg, det är en stor dag och även om hon svarar oförskämt - menade hon förmodligen inte det. Det är lätt att vara snäll när du har så mycket tryck på dig. Säg ett vänligt ord och fortsätt. Nämn inte heller några bröllopsolyckor eller om något mindre händer - som att musikerna inte hittar sin musik. Hon bryr sig inte och det hjälper inte. 🙂

Lämna en kommentar