Vad skulle hända om jag avinstallerade Facebook på min telefon? Skulle jag förlora alla mina bilder som finns där?

Nej, alla foton du har laddat upp till Facebook skulle vara säkra. Det beror på att när du laddar upp något till Facebook lagras det på deras servrar tills du manuellt tar bort det enskilda foto- eller fotoalbumet där du laddade upp det via ditt konto.

På sätt och vis är det som att radera ett e-postmeddelande. Om du får ett e-postmeddelande förblir det i din inkorg tills du flyttar det till papperskorgen.

Att ta bort Facebook-appen från din telefon kan ta bort alla foton du har lokalt på din telefon (i en mapp som skapats av Facebook-appen själv när du laddar upp några från din telefon), men du bör fortfarande kunna logga in på Facebook via en dator och har fortfarande alla dina foton.

Även om det kan vara svårt att faktiskt "radera" Facebook från din telefon. Inte säker på iPhones, men Android-enheter kommer vanligtvis med det som en fabriksinstallerad app. Det mesta du kan göra är förmodligen att ta bort uppdateringar för det, men det är helt för en annan fråga.

Dina foton / videoklipp ska vara bra.

Lämna en kommentar