Vad skulle vara en bra sång för en äldre bror att sjunga vid sin yngre systers bröllop?

Ansvarsfriskrivning: en fantastisk sång enligt min mening om den hårda och skyddande hängivenhet som en bror känner för sin syster. Men du skulle nog vilja ändra några av texterna som kanske låter för mycket som en romantisk sak ...? För vissa...
Detta skrevs av Freddie Mercury "för den syster jag aldrig haft."
"segla bort söta syster" och framförs av hans band, Queen, vid deras släpp från 1980, The Game.
Det är alltid melodin jag tänker på när jag tänker på en äldre bror som sjunger till sin lillasyster. 🙂
Men allvar, ändra på några av texterna så att de passar ditt tillfälle ... hennes bröllop ... 🙂
Du vill nog undvika texterna som "hot child"
Och "släng inte bort det för tidigt" eftersom det borde vara upplyftande texter för ett bröllop ... och de romantiska konsekvenserna kan vara förvirrande för lyssnare ...
Hur som helst, som anges i ansvarsfriskrivningen, tycker jag faktiskt inte att det är det bästa valet att uppträda på den här platsen men du * kan mycket väl njuta av det privat och kanske välja att skicka till henne? beroende på ditt förhållande? Jag har inget sätt att veta vilka gränser det är, och inte heller dina komfortnivåer ...

Jag ser verkligen fram emot att höra de andra svaren.
Njut av videon! Och...
Om jag kan hjälpa dig att omarbeta texter gör jag det gärna.
Bandet gör mycket att fylla ... vilket kan peka på tummen här nere ...
Så återigen, bara ett erbjudande "om ämnet", inte en stark rekommendation för dig som spelar, om du inte har ett fullt band och de verkligen kan spika det bakom dig. Freddie har några stora kotletter !!

Lämna en kommentar