Vad tycker fotografer om unsplash.com?

Jag tycker att det är en otrolig webbplats eller stockfoto. Det är en webbplats där någon kan ladda ner nämnda fotografier för kommersiellt eller personligt bruk. Det sätter fotografer i rätta eftersom de har några ganska högkvalitativa fotografier. Men att tänka på detta ur ett affärsperspektiv kommer att göra saker tydligare.

Nu får många startups såväl som designers sina historiefoton från unsplash. Jag är designer och jag kollar snapstock och unsplash. Liksom jag finns det miljoner människor som använder dessa tjänster. Om de skulle bygga massiva vanliga användare och börja ladda dem, låt oss säga cirka 3 $ per månad. Jag skulle inte ha något emot det så länge produkten levererar kvalitet. Så det är ett smart sätt att tjäna senare snarare än just nu. Det är en ganska bra affärsstrategi skulle jag säga.

Lämna en kommentar