Vad var ditt mest förödmjukande eller pinsamma nakna ögonblick?

Detta hände för länge sedan, på en plats som förmodligen är obekant och långt borta för de flesta av er. Det började med en dålig buggbit på mitt övre bröst, centrerat mitt mellan toppen av mina bröst. Det klådde hemskt i flera dagar, och vi hade en sommarvärmebölja, som gjorde mig svettig och ännu kliande. Jag skrapade tills jag bröt huden och fick en otäck infektion. Mina föräldrar tog mig till läkaren och han bestämde mig för att jag skulle vara på sjukhuset tills infektionen var under kontroll. Mina föräldrar fick mig checkat in på sjukhuset, som egentligen bara var en liten sjukhus. Det var en berättelse byggnad med några medicinska anläggningar som ett litet apotek, laboratorium och röntgenrum i mitten, och sedan två vingar till sidan, en för vuxna patienter och en för barn. Alla under arton räknade som barn, vilket inkluderade mig sedan jag bara var femton år gammal när detta hände. Sjuksköterskorna drev detta lilla sjukhus och de arbetade långa skift. Sjukhuskulturen var ganska strikt; besökstiden var begränsad och patienter, både vuxna och barn, förväntades följa order från läkare och sjuksköterskor utan tvekan. Varje patient fick en sjuksköterska som skulle hantera sin vård. Som vanan då lämnade mina föräldrar mig bara med sjuksköterskan och åkte hem och lovade att komma tillbaka under kvällens besökstid. Jag hade en stereotyp negativ bild av en sjuksköterska i mitt sinne, en sträng gammal kvinna, härdad av år av tufft arbete i tuffa tider.

Till min förvåning hälsades jag varmt av en härlig kvinna som verkade för ung för att vara sjuksköterska. Hon förde mig till ett undersökningsrum och fick mig att klä av mig helt. Hon var verkligen orolig för min buggbit. Det klådde, så jag skrapade, vilket gjorde klåda värre, vilket fick mig att klia ännu mer i en ond cirkel. Min hud hade blivit blodig och saker smittades. Hon sa att de måste göra något för att få mig att sluta klia. Bortsett från bekymmerna om min infektion fick sjuksköterskan mig att känna mig bekväm. Vi diskuterade saker bortom min buggbit, som min allmänna hälsa och förändringarna i min kropp när jag övergick från flicka till kvinna. Jag var på sen sida för puberteten; även om jag var 15 såg min kropp mer ut som en genomsnittlig 13-årig tjej med mindre konformade bröst och svullna bröstvårtor. Jag var definitivt på väg in i en "pojkegal" scen. Sjuksköterskan försäkrade mig att både min kropp och mina känslor var normala. Efter min undersökning lät sjuksköterskan ta på mig en sjukhusrock, och hon förde mig till apoteket. Apotekaren var så söt! Han var vänlig och han hade ett underbart leende; Jag fick direkt en enorm förälskelse på honom. Sjuksköterskan pratade med honom om min bett, och hon fick mig att öppna min klänning lite för att visa honom bettet. Jag var frestad att visa honom mycket mer. Apotekaren förberedde lite grädde åt mig för att sätta på bettet så att det kliar mindre. När vi lämnade apoteket fnissade jag och berättade för sjuksköterskan hur söt apotekaren var och jag blev förvånad över hur ung han var och också hur ung hon var. Hon förklarade att landsbygdsområden som den här hade brist på sjukvårdspersonal, särskilt på sommaren, så regeringen satte upp akutregler där hedersstudenter som var inom ett år efter att ha slutfört examen inom apotek, omvårdnad, medicin eller tandvård tillstånd att ta på sig mer ansvar än normalt. Både hon och apotekaren hade dessa arrangemang.

Det var sent på eftermiddagen och sjuksköterskan föreslog att jag skulle få lite sol på huden. Hon gav mig en stor handduk, och vi gick till en trevlig liten trädgård bakom sjukhuset och jag spridte ut handduken på gräsmattan. Jag såg inget behov av integritet, och vår kultur var avslappnad om sådana saker, så jag tog bara av mig klänningen och låg naken i den heta solen. Sjuksköterskan gick för att träffa andra patienter, men tyvärr för mig flög min klåda upp och jag skrapade mycket mer. När eftermiddagen förvandlades till kväll kom sjuksköterskan efter mig. Jag tog på mig klänningen igen och gick till min säng, och hon tog med min middag. Den förtryckande värmen hade inte släppt upp, och luftkonditioneringen var obefintlig på den tiden och platsen, men hon kunde få en elektrisk fläkt upprättad i fönstret mot min sängs fot, och det hjälpte. Efter middagen kom mina föräldrar till kvällens besökstid, och läkaren och sjuksköterskan kom snart till min säng. Läkaren och sjuksköterskan var verkligen missnöjda med mina nya repor. Läkaren fick mina föräldrar att gå ut för att prata med honom, och jag tänkte att jag hade stora problem. Läkaren återvände och till min förvåning talade han försiktigt och sa att han förstod hur illa min klåda var, och han och sjuksköterskan och mina föräldrar ville alla hjälpa mig att bli bättre. Han sa att de skulle få mig att bära några fina mjuka säkerhetsremmar. Han försäkrade mig att de skulle vara bekväma och att de inte var ett straff, de var bara ett sätt att hjälpa mig att sluta skrapa så att min hud skulle läka, och sedan lämnade han för att träffa andra patienter. Besökstiden var slut så att mina föräldrar försäkrade mig om att sjuksköterskan skulle ta hand om mig och de kramade och kysste mig och gick också.

Sjuksköterskan erbjöd sig att svara på alla frågor, och jag hade många av dem. "Hur kommer remmarna att hjälpa mig bli bättre?" "De kommer att hålla händerna borta från bröstet, så att du inte kliar dig." "Kommer remmarna att göra ont?" "Nej, de är mjuka och bekväma." "Vad är de gjorda av?" "Delarna som rör din hud är snyggt vadderat tyg. De känns väldigt mjuka, som ett uppstoppat djur. Det finns också vissa delar av läder, men de rör inte dig; de hjälper bara till att hålla allt på rätt ställen att vara bekväm." "Hur länge måste jag bära dem?" "Läkaren och jag vill att du ska pröva dem en hel dag med början vid sänggåendet ikväll. Vi får se om de hjälper dig och sedan pratar vi om det igen." "Kan jag ta bort dem om jag verkligen inte gillar dem?" "De är utformade så att de är svåra att ta av. Detta är viktigt för annars skulle de inte vara mycket hjälpsamma för att stoppa din repning. Och vi behöver verkligen göra det, så var tålmodig med att bära dem." Jag tänkte på det; min skrapa skadade mig illa, och jag visste att jag förmodligen inte hade något val. Idén med remmar som begränsade mina händerrörelser lät lite konstigt, men jag gillade typ av nya upplevelser, till och med konstiga och läskiga, och jag gillade verkligen min sjuksköterska och jag ville behaga henne.

Sjuksköterskan fick en konstig hög med remmar från en garderob och hon släppte den på min säng. Hon lät mig undersöka allt; Jag var väldigt nyfiken. Några av remmarna var täckta i mjuk vaddering som kändes trevlig att röra vid, medan andra var gjorda av robust läder. De var alla fästa tillsammans. Det såg lite läskigt ut, men det gav mig en stor spänning. Först sträckte vi ut saken så att det största dukbandet sprang över hela sängens hela bredd och det hängde ner på sidorna. Ändarna nådde under sängen och det fanns läderremmar med spännen för att fästa den på sängramens undersida. Hon fick mig att dra dem väldigt snäva så att det var smidigt och stramt på sängen. Sjuksköterskan sa att vi borde ta en paus i badrummet innan vi gick vidare. Jag borstade tänderna och använde toaletten och duschade för att städa upp och svalna. Det var så varmt att jag inte kände mig att sätta på mig klänningen igen efter min dusch, och hon gjorde mig inte. Barnens vinge var tom förutom mig hur som helst. När vi kom tillbaka till min säng frågade hon vad jag ville ha på mig för att sova i. Jag sa att när det var så varmt hemma sov jag alltid helt naken, ovanpå min säng utan något lakan över mig. Hon tvekade att acceptera det svaret. "Är du säker på att du inte vill sova i din sjukhusklänning? Eller kanske bara dina trosor?" Jag insisterade på att de skulle få mig att känna mig för heta, och jag sa till henne att när jag var för varm blev det klåda värre, så hon gav efter.

Hon lät mig ligga ner så min midja var uppradad på huvudremmen som rann över min säng. Det fanns ett stort vadderat band täckt av fin mjuk trasa. Hon sa att det var som ett bilbälte och hon lade det runt min midja. Den fria änden av denna rem hade en rad slitsar, alla parallella och fördelade tätt. Det var en liten fyrkantig metallögla på huvudremmen som hon tryckte upp genom en av slitsarna, så bältet stannade på plats runt mig. Därefter tog hon en läderrem som var slät, utan hål eller spännen eller något. Den är fäst vid huvudremmen nära början på raden med slitsar. Hon pressade den fria änden upp i remmen genom metallöglan där den stack genom spåret. Hon berättade för mig att läderremmen kallades en säkerhetsrem, och det var för att se till att öglan inte skulle springa ut ur spåret. Det var så att säkerhetsbältet i midjan inte skulle lossna, så att jag inte skulle falla ur sängen. Hon hade gjort att bältet i midjan bara var tätt, men inte för hårt. Det kändes tröstande, som en mild kram och inte hård eller läskig.

Sjuksköterskan var väldigt skonsam mot mig, och jag visste att hon inte skulle skada mig, men jag gissade på vad som skulle komma och jag var riktigt nervös på ett konstigt, fånigt sätt. Sjuksköterskan tog min vänstra handled och lade den vid min vänstra sida på ett litet band som fästes på huvudremmen. Denna rem var kort och den hade riktigt mjuk vaddering och en plyschbeläggning på den. Den hade samma typ av liten fyrkantig metallögla i ena änden och en rad slitsar i den andra änden. Hon gjorde det snyggt runt min handled och hon tryckte på öglan genom spåret som den stod i linje med. Hon kollade det med fingret och det låg tätt mot min handled men klämde inte i det. Den hade ett läder säkerhetsrem också. Hon lät mig nå över med min högra hand och skjuter säkerhetsremmen på plats genom öglan själv. Hon stoppade änden av säkerhetsremmen under en annan liten tygögla så att den inte floppade runt. Sjuksköterskan kom runt till andra sidan av min säng, och hon lade min högra handled i det andra mjuka, vadderade bandet, och hon gjorde det med slitsen och metallöglan och läderens säkerhetsrem. Remmarna på mina handleder fästes på huvudremmarna med korta remmar som gjorde att jag kunde ändra mina händer eller flytta dem en tum eller två, men jag kunde inte lyfta upp dem, inte ens i midjan, så jag skulle verkligen inte kliar inte på bröstet så länge jag hade på dem.

Sjuksköterskan sa till mig att för att göra det till ett roligt spel fanns det en utmaning för alla barn som behövde bära säkerhetsremmarna. Priset var en stor glassbit till efterrätt imorgon, och det var tre krav för att vinna det. Den första var att inte repa alls. Det andra var att vara en bra patient och inte göra något krångel under natten. Det skulle vara OK att ringa efter henne av goda skäl, som om jag behövde använda toaletten, men inte skrika eller argumentera för att ha på sig dem. Den tredje var att inte ta av remmarna förrän läkaren sa att det var dags för dem att lossna. Jag sa till henne att jag var säker på att jag kunde vinna utmaningen och jag skulle se fram emot min glass imorgon. Hon bad mig att ta en minut och vänja mig vid hur det kändes att bära remmarna. Naturligtvis kunde jag inte röra mina händer mycket, men jag var tillräckligt bekväm och jag mår bra. Hon sa att hon var väldigt stolt över att jag var så bra patient. Hon sa att jag kan tycka att det är lite frustrerande att bära säkerhetsremmarna, men de skulle inte skada mig och jag skulle vara helt säker. Hon sa att de verkligen skulle hjälpa mig att sluta klia på bröstet så mycket; på det sättet skulle jag kunna bli bättre och åka hem från sjukhuset. Jag ville verkligen bli bättre. Hon frågade mig om jag ville att hon skulle stanna hos mig lite längre medan jag vände mig vid känslan av att bära dem. Jag sa till henne att jag visste att hon var väldigt upptagen med de andra patienterna, och jag skulle bara ha det bra själv. Hon uppmuntrade mig att somna och sa att hon skulle komma tillbaka senare och kolla på mig, men hon skulle inte väcka mig om jag sov.

Jag ville utforska den här nya upplevelsen själv utan att någon tittade på det. Jag hade fått en av mina läskiga men glada spänningar när min sjuksköterska sa att remmarna var konstruerade för att vara svåra att ta av. Jag undrade hur hårt. Regeln mot att ta bort dem fascinerade mig; om det inte var en möjlighet, varför fanns det ens en regel? När sjuksköterskan var säkert nere i korridoren tänkte jag på sätt att få bort remmarna. Jag visste att alla tre remmar som håller mig på plats inte skulle lossna utan att först skjuta ut sina läder säkerhetsremmar. Det stora problemet var att med båda mina handleder fast i de vadderade manschetterna och säkerhetsremmarna uppåt på mina handleder så fanns det inget sätt att nå dem. Och den för mitt midjebälte var ännu längre bort från mina fingrar. Jag försökte nå mina händer mot varandra, men de fästs nära mina sidor; Jag kunde inte nå någon hand över min front för att hjälpa till att släppa den andra handen. Jag försökte vrida handlederna på olika sätt för att se om säkerhetsremmarna kan glida lite. De rörde sig inte alls. Jag övervägde att använda tänderna på säkerhetsremmarna, men midjebältet hindrade mig från att glida ner i sängen, så jag kunde inte få min mun någonstans nära remmarna. Jag försökte skrapa upp mina händer lika små och så täta som möjligt för att se om jag kunde glida ut, men remmarna var alldeles för snäva runt mina handleder för det. Jag kämpade med alla mina krafter för att se att jag skulle göra mig helt fri. De var alldeles för starka för det. För att göra saken värre, klådan på bröstet kom tillbaka. Jag ville skrapa så illa, men jag kunde absolut inte röra mina händer.

Jag började äntligen erkänna för mig själv att jag var helt hjälplös. Även om dessa enkla remmar inte var låsta på eller något liknande, fungerade de helt perfekt. Jag kunde stirra på dem allt jag ville, men det var absolut inget sätt att jag kunde komma ut ur dem själv utan hjälp. Någon annan som kom till min säng kunde släppa ut mig om några sekunder. Allt de var tvungna att göra var att skjuta ut säkerhetsremmarna ur öglorna och mina handleder skulle lätt lossna. Och någon alls kunde göra det här. Någon utom jag, den stackars, hjälplösa flickan som nästan alltför ivrigt hade samtyckt till att bli fast naken i sin säng. Jag hade till och med hjälpt min sjuksköterska att få mig fast. Trots att det var väldigt frustrerande var det också en lättnad. Jag ville verkligen bli bättre och jag kunde berätta för mina föräldrar och min läkare och sjuksköterska var oroliga för min hudinfektion. Jag hade försökt så hårt innan att samla tillräckligt med viljestyrka för att sluta skrapa. Jag kunde hålla mig i några minuter, men klåda var för dålig; Jag kunde bara inte kontrollera mig själv. Banden var extremt frustrerande, men samtidigt var de faktiskt också en slags lättnad. Nu behövde jag inte slåss med mig själv i mitt huvud. Jag behövde inte fortsätta säga till mig själv att hålla ut och sluta skrapa. Det spelade ingen roll mer vad jag trodde. Istället för att slåss med mig själv i mitt huvud och förlora till lusten att skrapa, kunde jag bara slåss med remmarna, och de var säker på att vinna. Jag hade tappat min frihet. Jag kunde absolut inte komma ur mina remmar utan hjälp, jag kunde absolut inte klia mig mer, och det var det. Allt jag kunde göra är att ligga i min säng, acceptera mitt öde och vänta tills jag har läkt och blivit bättre.

Jag antar att ungefär en halvtimme hade gått. Jag kan inte vara säker, eftersom det inte fanns några klockor i sikte från min säng och jag verkligen inte kunde hitta någon. Det hade blivit ganska mörkt ute. Jag hörde fotspåren hos någon som kom mjukt nerför korridoren och min sjuksköterska dök upp. Hon viskade till mig för att se om jag fortfarande var vaken. Viskade jag tillbaka. Hon tände på ljuset vi tittade på varandra. Hon var glad att se att jag log tillbaka när hon log. Hon tog mina händer i sina och höll dem båda. Hon gav dem lite press och jag klämde tillbaka. Vi bytte frågor och svar: "Har du kunnat somna." "Inte än." "Hur mår du?" "Jag mår bra, men det är frustrerande att jag inte kan använda mina händer." "Behöver du gå på toaletten?" "Nej." "Har du skrapat?" "Mycket roligt. Vad tycker du?" "Jag är glad att du inte har tagit bort dina remmar." "Har du många problem med att patienter tar av dem?" "Då och då, men hittills har det inte hänt när jag har hjälpt till att sätta på dem. Naturligtvis finns det alltid en första. Du verkar vara en mycket smart, mycket elak tjej, och du har mig lite orolig. Har du försökt få bort dem hela tiden jag har varit borta? " "Vad får dig att tro att jag skulle göra något sådant?"

Sjuksköterskan och jag började fnissa. Hon sa till mig att jag såg söt ut i min säng, helt naken förutom mina remmar. Hon sa att jag kanske är den sötaste patienten hon någonsin lagt i dem. Jag sa till henne att jag hade det fniss du får när du gör något som är riktigt spännande men också riktigt läskigt. Som när du gick på den största berg-och dalbana i en nöjespark, och de spände fast dig och låste säkerhetsstången. Nu sitter du fast och du måste bara rida på den till slutet innan de låser upp den och släpper dig. Jag sa till henne att jag gillade att spela spel där det fanns en regel att du inte kunde göra något, som att fästa svansen på åsnan, där du inte får se. Du kan bara stänga ögonen, men det är mycket roligare när de lägger en stor tjock mörk ögonbindel på dig så att du inte kan fuska genom att kika. Eller poliser och rånare; det spelet är det roligaste om du är rånaren och du fastnar och polisen har riktiga handbojor, så när de är låsta på dig sitter du fast med händerna bakom dig och det finns inget sätt att fuska gå ut själv. Så jag gjorde detta till ett spel också; regeln är att du inte får repa. Om du fastnar med repor är straffen att du inte får använda dina händer längre, och för att genomdriva det lägger de i remmar så att du inte kan. Först tror du att du kanske kan komma ur dem, men du försöker och äntligen inser du att du är så fast. Du är helt hjälplös och du måste bara vänta tills de bestämmer sig för att släppa ut dig. Frustrationen och hjälplösheten är det som gör spelet spännande. Jag log mot henne och jag sa till henne "Jag antar att jag är din fånge nu. Men jag gillar att vara din fånge. Jag kan lika gärna ha kul med det här spelet." Sjuksköterskan sa att hon älskade att ha mig som sin fånge, och hon kysste mig i pannan och hon kramade mig och pressade mig och fick mig att må bra. Hon sa till mig att jag borde sova lite och gick tillbaka till de vuxna patienterna.

På morgonen vaknade jag långsamt och kände mig lite desorienterad i mina konstiga omgivningar och med det okända tillstånd jag befann mig i. Jag gnuggade mina ögon men jag kunde inte röra mina händer. Det kom långsamt tillbaka till mig, var jag var, och varför mina händer hade varit fastspända. En annan sjuksköterska kom snart till min säng. Hon var äldre och hon hade lite mer en sträng uppfattning. Hon sa att hon skulle bli morgonsjuksköterskan, och det skulle snart vara besökstid och hon vred min säng upp till sittande ställning. Hon verkade lite förvånad över att jag hade valt att sova i buff, och hon frågade om jag skulle vilja ha på mig klänningen, eller så kunde jag låta henne lägga ett lakan över mig. Jag sa att det var alldeles för varmt och hur som helst skulle det bara vara familjen som kom på besök. Hon frågade mig om jag behövde använda toaletten men det gjorde jag inte. Så hon lämnade mig bara där, satte sig i min säng, hjälplös med händerna ordentligt fastspända, fortfarande helt naken.

Jag var het och jag var uttråkad. Fläkten som blåste på min hud kändes bra. Jag separerade benen lite och åtnjöt luftkänslan på mina inre lår. Jag böjde knäna och planterade fotsulorna på sängen, knä ihop i luften och fick en annan känsla av vinden. Slutligen, med knäna fortfarande böjda och fotsulorna fortfarande platt på sängen, sprider jag benen breda. Luften på min nakna vulva var en trevlig känsla. Jag visste att jag var mycket utsatt i den här positionen, men jag var också helt ensam och jag skulle alltid höra fotspåren komma nerför den långa korridoren om någon närmade sig. När den varma luften blåste över mig började jag dagdrömma. Jag dagdrömde om platser jag ville vara annat än fastnat i den här sjukhussängen. Jag dagdrömde om söta killar, och jag fick mig lite påslagen. Jag stängde benen och började gnugga ihop låren. Jag tappade koll på allt, men blev skrämd med ett högt "Hej! Hon är naken!". Rösten var alltför bekant; min lilla bror, som bara var ett år yngre än jag. Det var första gången han träffade mig på sjukhuset. Vi hade sett varandra nakna tusen gånger, så den delen var ingenting. Trots min position spelade jag angriparen och försökte chockera honom. Jag spred plötsligt benen vidöppna och svarade högt "Ja, jag är naken! Vill du se bättre? Är det här du vill se? Har du aldrig sett en naken tjej förut? Om du vill röra för kanske du ja, fortsätt, det finns inget jag kunde göra för att stoppa dig! "

Chocken var på mig, eftersom jag såg att apotekaren hade kommit precis bakom min bror; Jag hade just utsatt mig för den här söta killen som jag hade en förälskelse på. Jag var så generad att jag kunde dö. Jag tog mina ben ihop och lät mina knän sjunka ner i sängen när min bror gick bort och skrattade av sig. Apotekaren såg chockad ut också, men han försökte vara artig och han sträckte sig efter det vikta arket på hyllan. "Ung dam, ska jag täcka dig?" Det var en vänlig gest, men jag avböjde med en svag röst. Jag sa till apotekaren att jag bara hade tänkt att chockera min bror för att få honom tillbaka för att ha retat mig. Jag frågade honom om jag hade kränkt honom genom att utsätta mig för honom så. Han sa att det var en överraskning i början, men han tyckte att det bara var busigt och sött och lekfullt. När vi båda sakta återhämtade oss blev jag lite busig igen. "Gillade du det du såg?" Han blev väldigt besvärlig igen. Då sa han till mig att han verkligen inte visste vad han skulle säga, så han skulle bara vara ärlig. Han sa att han sa till mig att jag var en otroligt vacker ung kvinna med en otroligt vacker kropp. Han erkände att även om situationen hade varit väldigt besvärlig för oss båda kände han sig som den lyckligaste killen i världen att ha sett en kvinna så vacker som jag så, även om det var oavsiktligt. Han hade kommit för att checka in på mig och se till att jag var okej, och han visste inte att jag skulle vara naken. Han var ledsen att jag var tvungen att bära remmarna, men han såg fram emot att jag skulle bli mycket bättre snart. Han frågade om det fanns något han kunde göra för mig innan han gick tillbaka till apoteket. Halvt skämtsamt vinkade jag med händerna och sa, "Jag antar inte att du kunde släppa mig ur dessa?" Han sa till mig att han var ledsen, men han fick inte göra det. Jag kände mig busig nog för att vara lite stygg, "Inte ens om jag erbjöd dig en annan show?" Han humrade lite och sa till mig att han inte kunde tro att en så vacker ung kvinna skulle vara så stygg.

Min bror dök upp igen och apotekaren gav mig ett litet leende när han gick. Min bror hoppade upp på min säng och han började kittla min mage och revben. "Nu har jag chansen att kittla dig och det finns inget du kan göra för att stoppa mig!" Jag bröt i skratt och jag kämpade, men jag var ganska hjälplös att försvara mig. Även om han var en stygg liten bror välkomnade jag den mänskliga beröringen. Jag skrattade okontrollerat när mina föräldrar kom. Mamma skällde på min bror för att kittla mig medan jag inte kunde försvara mig. Jag stack ut tungan på honom. Mamma sa till mig att hon kände till remmarna för att förhindra att jag repade, men hon insåg inte att jag skulle vara naken. Jag sa till henne att det hade varit mitt val och jag påpekade att jag alltid sover naken när det är så varmt. Mamma erbjöd mig det övre arket för att täcka över mig, men jag avböjde igen. Mina föräldrar fick snart sällskap av den äldre sjuksköterskan och min läkare. Apotekaren kom också tillbaka. Så vid denna tidpunkt hade jag sex personer samlade runt min säng. Sängen var fortfarande uppskjuten så där satt jag i sittande läge, helt naken, med mina handleder fortfarande säkert i remmarna. Jag antog att det för vissa människor kunde ha räknats som det pinsamma ögonblicket, men det störde mig inte riktigt. Jag blev ganska stel och ganska trött på att händerna var bundna, så jag vände mig till sjuksköterskan. "Kunde man ta bort remmarna? Bara några minuter?" Sjuksköterskan sa att det skulle vara upp till läkaren. Läkaren sa att det skulle vara OK så länge mina föräldrar var med mig för att se till att jag inte skrapade. Sjuksköterskan släppte ut säkerhetsremmen från mitt midjebälte, slog ut öglan ur spåret och packade upp den från midjan. Hon upprepade proceduren för min vänstra handled och för min högra handled. Vad jag inte kunnat göra för mig själv sedan kvällen föregående natt hade hon just åstadkommit på några sekunder. Det fanns en viss förnedring i att vara så beroende av en annan sådan person, vare sig klädd eller naken.

Även om jag inte brydde mig var min mamma inte galen över att jag var naken. Hon erbjöd mig min sjukhusrock, men jag sa att jag inte ville ha några kläder som rör vid bröstet och får mig att klia. Så hon gav mig mina trosor istället. Jag är lite av en expressionist och jag gillar att driva saker, så jag sätter upp en show. Jag sköt mig till foten av min säng så att mina ben dinglade av. Jag sträckte ut midjan på mina trosor med mina händer och höll dem i mina böjda knän. I en snabb rörelse rullade jag tillbaka till sängen på min rygg, med mina knän kramade upp till bröstet, jag gled mina fötter i mina trosor och drog precis ovanför knäna. Jag gungade framåt igen och när jag var tillbaka för att sitta vid foten av min säng fortsatte jag rörelsen upp till en stående position. Jag drog mina trosor resten av vägen och satte mig ner på sängens fot. Hela rörelsen tog förmodligen bara några sekunder och det var lätt eftersom jag hade tränat gymnastik. Trots att jag höll ihop benen hela tiden visste jag att alla fick en ganska bra bottenvy av alla mina tjejdelar när jag gungade tillbaka på sängen. Det var nog inte av misstag att jag vinklade mig för att ge den där söta apotekaren den bästa utsikten. Han såg lite förvirrad ut men sa inte ett ord. Det var jag som talade. "OK mamma, jag är inte naken längre. Är du lyckligare? Jag är lyckligare, eftersom jag inte är fastspänd längre!" Jag tror inte att mamma var särskilt nöjd, men med tanke på att jag hade varit en så bra sport om remmarna antar jag att hon bestämde sig för att låta händelsen passera.

Läkaren kände att jag hade gjort bra framsteg i läkning nu när jag inte kunde klia. Jag frågade honom om det innebar att vi kunde vara klara med remmarna. Han sa att planen var att börja med en hel dag, och jag hade en lång väg att gå för att bli helt helad. Jag blev besviken men förväntade mig helt detta. Jag måste komma på fler sätt att bekämpa tristess. Sjuksköterskan sa till min pappa att det fanns en gammal TV-apparat tillgänglig, så pappa och apotekaren släpade över den och lade den där jag kunde se den från min säng. TV: n var ett stort tungt svartvitt odjur, men det var mycket bättre än ingen underhållning alls. Min pappa slog på den och väntade på att den skulle värmas upp. Vi hade bara ett par kanaler, men en av dem spelade tecknade serier, så han stämde in den där, men han höll volymen nere medan vi avslutade vårt besök. Någon tog med mat åt mig. Läkaren, sjuksköterskan och apotekaren lämnade alla, och jag åt min frukost medan mina föräldrar och bror fortsatte besöket.

Så småningom kom sjuksköterskan tillbaka och sa att besökstiden var slut. Hon bad min mamma att eskortera mig på toaletten. Mamma såg mig noga så att jag inte kliade mig. När vi återvände till min säng såg jag sjuksköterskan, läkaren och apotekaren komma tillbaka. Apotekaren fick mig att gnugga lite mer grädde på min bit. Jag kommenterade till min familj att jag bättre skulle ta hand om saker medan jag fortfarande kunde. Jag gick till TV: n och höjde volymen efter min smak. Jag sa att det fortfarande var alltför varmt för kläder, och jag klädde av mig trosorna och släppte tillbaka dem i korgen. Jag hoppade tillbaka i min säng och centrerade mig när sjuksköterskan kom över. Sjuksköterskan gjorde inga kommentarer och jag gjorde ingen protest när hon spände upp båda mina händer. Sedan gjorde hon bältet i min midja. Uppenbarligen hade hon erfarenhet av detta, allt tog bara några sekunder, och än en gång befann jag mig helt hjälplös. Läkaren var den första som lämnade min säng. Efter det gav mina föräldrar och min bror mig kyssar, tillsammans med kramar som jag inte kunde återvända, och de gick ut. Strax innan de åkte tillsammans tittade sjuksköterskan och apotekaren på mig en gång till, nakna och hjälplösa, fastspända till min säng igen och de frågade om jag behövde något innan de gick ut. Förutom att jag måste släppas fri kunde jag inte tänka mig någonting. Så jag skakade bara "nej" på huvudet och riktade min uppmärksamhet mot tecknade serier på TV.

Om det fanns en händelse av min sjukhusvistelse som kvalificerade mig som mitt "mest förödmjukande nakna ögonblick", skulle det vara när sjuksköterskan spände mig igen framför alla. Processen att sätta mig i begränsningar på några sekunder medan så många människor tittade på fick mig att känna mig som något dåligt vilddjur som just hade fångats, för att flyttas till en djurpark och fastna i en bur. Att jag var naken, trots att jag inte alls störde mig alls, gav mig ännu mer känslan av att vara ett hjälplöst djur. Jag har några fler berättelser om min sjukhusvistelse, men det här är redan ganska långt och jag tror att det här täcker den del som är mest lämplig för detta ämne. Låt mig veta i kommentarerna om du vill höra mer.

Lämna en kommentar