Var är de bästa platserna för gatufotografering i San Francisco?

tl; dr - ashakur på Insta skjuter på Market Street & Chinatown från 3:XNUMX och framåt. Ljuset är fantastiskt från och med då tänder Market Street precis rätt.

En del av gatufotografering är självupptäckt och självuttryck. Vad som gör platser till de bästa platserna för gatufotografering har att göra med din unika vision och vad som uppmanar dig. Jag vet att vissa hardcore gatufotografer stönar över svaren, men enligt min mening är de alla giltiga eftersom de alla talar till vem svararna är.

Jag kan låta dig hänga och säga, bara du kan ta reda på det, men låt mig berätta om Abdullah Shakur (ashakur på Instagram). Jag läste om honom i en artikel här: Tidsram - låt mig snabbt sammanfatta det.

Killen går ur arbete runt 2:3 och går upp på Market Street från dess sydvästra ände till dess nordöstra ände. Han säger i intervjun att han gör loopar. Låt mig bara säga att från 5:XNUMX till XNUMX:XNUMX är ljuset bara bra på Market Street. Från höst till vår slår det precis rätt på Market Street. På sommaren måste du vänta lite senare, men vid den tiden är alla kvar i centrum. Han säger att bland gatufotografernas samhälle försöker folk få samma karaktärer på gatan med sin unika uppfattning om dem. Efter Market Street ska han gå upp till Chinatown.

Personligen dras jag mer mot Valencia street, men ljuset är aldrig rätt, så jag måste skjuta blixt. Ja, jag är en av de där killarna. Men som Shakur håller jag mina interaktioner, snabba, vänliga och optimistiska; Jag använder alltid lägesmedvetenhet och etik för att vägleda vilka bilder jag tar. Men det här är bara jag och all den katolska skuld som jag inte har kunnat utöva. I slutet av dagen, skjut vad du vill.

Lämna en kommentar