Var din bröllopsdag stressande?

Mycket. Mycket. Stressig. Vi planerade ett destinationsbröllop där vi går på ett kryssningsfartyg i New York och går av båten för att gifta oss i Bermuda.

Logistiskt sett gjorde nästan allt som kunde gå fel.

  1. Två veckor före bröllopet sa min mamma till mig att hon inte skulle betala för vår mottagning om min syster var där. Så vi klättrade för att montera en mottagning på två veckor (tack Neely!)
  2. Tuxuthyrningsplatsen tappade min jacka så jag var tvungen att plocka upp den på väg till båten istället för fem dagar innan den skulle vara monterad.
  3. Vi (jag, min dåvarande fästmö, hedersmästaren) missade nästan kryssningen till Bermuda med tio minuter (en agent sa att vi inte kunde komma på båten, men hans handledare vinkade oss förbi) på grund av omvägar och stötfångare till -stötfångartrafik.
  4. Min frus mor, två systrar och styvfar och en brudtärna saknade båten (separata bilar kom ihåg - wtf?). Du läste rätt.
  5. Min far lämnade sitt pass hemma och agenten på båten sa att han inte kunde gå av båten i Bermuda ... där bröllopet var.
  6. Min fru hittade och köpte flygbiljetter (utpressad också via båtbaserat internet) för min frus mor och två systrar (styvpappa skulle inte flyga) för att komma till Bermuda (PHL till BOS till BDA), men hennes mamma förlorade sitt pass (lämnade sitt hem istället för sin mans - som inte flyger) och kunde inte göra den internationella förbindelsen från Boston till Bermuda.

Så min pappa och hennes mamma saknade bröllopet, min syster kom inte, men min mamma klarade det.

Väldigt stressigt. Bra att vi hade planerat mycket att dricka och dansa!

I alla fall

Bröllopet var vackert

liksom min fru

Senare vid den månbelysta mottagningen.

Vi partier

Det slutade med att vi hade för mycket tårta och fick alla middagar på hotellets uteservering att äta lite och tvingade ungefär hälften in i vår conga-linje.
Allt detta medan vi snurrar upp och ner till hotellrummet för att komma ner i vår "extra" sprit och champagne, ja, under receptionen.

En månad senare hade vi en andra bröllopet och mottagning i en älskvärd väns hus för dem som saknade den första (inklusive hennes mamma, min pappa och min syster och neice) och för dem som inte planerade att komma. Alla våra farföräldrar var där så ja!

Lämna en kommentar