Var du upprörd över något på din bröllopsdag?

Frågan: Var du upprörd över något på din bröllopsdag?

Ja. Min bror hade inte slipsen vi tillhandahöll och förväntade oss att han skulle ha på sig. Det fanns bilder efter ceremonin som han skulle vara på och han tog av sig sin kostym så snart ceremonin var över. Min pappa åkte innan vi kunde ta bilder och kom inte tillbaka på en och en halv timme. Hotellet behöll inte vår rumsreservation. Vi fastnade i ett rum bredvid det gigantiska tända hotellskylten. Vi ignorerades ganska mycket i hotellets restaurang i ungefär två timmar. Detta var efter att min svärfar stängde receptionen innan min fru kunde äta någonting. Av någon anledning hade hon inte ätit frukost, fått kanske en bit av mottagningsmiddagen och hade bara haft tårta.

Ja. Jag var upprörd över mycket.

Förstörde det min dag? Nej. Inte helt. Jag var trött när vi stod upp och lämnade på restaurangen. Vi hade beställt och hade fått en runda drycker, men hade sett flera bord sitta, matas och lämna innan vi stod upp och lämnade. Ett bord vi märkte, som höll paret vi följde i restaurangen, de serverades. Betald. Vänster. Bordet satt, pläterade, betalades och lämnade igen.

Jag är i allmänhet en mycket tålmodig man. Som att jag inte vill trakassera eller störa någon även när jag känner mig orörd. Förmodligen för att jag tror att det är bäst att inte pissa någon som hanterar min mat.

Både frun och jag var upprörda och jag var som, låt oss gå. Så vi stod upp, jag såg en person som hade tjänat oss. Högt nog för att han inte skulle ignorera oss sa jag ”UNDERSÖK MIG” och han kom över. Jag gav honom $ 20, sa till honom att pengarna var för dryckerna vi hade och ett tips. Vi var trötta på att vänta och vi åkte.

Han verkade förvirrad och sa att våra biffar skulle komma ut när som helst. Jag sa till honom kanske, men att jag hade sett flera bord vänt sedan vi hade kommit och skulle till Carl's Jr. Jag påpekade att medlemmarna i vårt bröllopsfest hade kommit och gått. Att vi till och med sett en bordsomsättning två gånger.

Han suckade och sa något som "okej" och gick ut. Hustrun och jag stannade vid ett bord där hennes moster och farbror åt med sin familj. Berättade för dem vad som hade hänt och att vi lämnade. Tackade dem för att de var på bröllopet, önskade dem en lycklig årsdag och började lämna.

Då vi lämnade restaurangen tog de med oss ​​maten. Jag vet detta eftersom hotellchefen var där med en server och stoppade oss.

Jag berättade för hotellkryssaren vår erfarenhet och att vi bara antog att de hade glömt bort oss och att han kunde "äta skit och dö", jag bodde inte och betalade inte heller för måltiden. Jag sa till honom att jag tippade hans vänta anställd och till och med hade gett honom ett tips. Han pekade på maten och sa till mig att han skulle kompensera måltiden. Två $ 30 biffar. Jag sa till honom att jag inte skulle betala för det om han debiterade oss. Vi skulle hellre gå till Carl's Jr vid den här tiden än att ta itu med det här hästskiten längre.

Jag var så arg, även om han hade ringt polisen, skulle jag ha gått i fängelse för stöld snarare än att betala den SOB. Han kunde sparka ut oss från hotellet och det gick bra med mig.

Min fru gick för att hämta något från rummet. Jag gick ner för att hämta bilen så att jag kunde hämta henne vid ytterdörren. Jag såg när hon gick mot dörren och stannade. Hon vände sig och gick till receptionen.

Uppenbarligen var hotellchefen vid receptionen och inte klar med oss ​​ännu. Min fru hatar förresten konfrontation. Men uppenbarligen stod hon där och klädde ner honom efter att han hade sagt något till henne.

Jag visste inte att hotellchefen var där, eller så arg som jag var skulle jag ha kommit in. Jag borde nog ha insett att det var hotellchefen som såg hur hon verkade vara irriterad på motpersonen.

Hon kom ut efter fem minuters diskussion med chefen hoppade in i bilen och frågade henne vad det handlade om när jag lämnade. Hon berättade för mig. Jag var arg, men vi körde till Walgreens och Carl's Jr.

Chefen var inte vid receptionen när vi återvände två timmar senare. Bra för honom. Eller mig.

År senare och några av omständigheterna kring det är lite pinsamt när jag lärde mig några andra detaljer. Frågan med rummet, chefens attityd och ilska om några saker. Mathändelsen var pricken över i.

[Onödig backstory]

Chefen var arg eftersom min svärfar hade bokat ett bankettrum för repetitionsmiddagen när han bokade hotellet. Vi hade bestämt oss för en annan plats och hade beslutat att inte äta en repetitionsmiddag där.

De hade inte ringt oss om det, förmodligen för att de skulle ringa min svärfar. Så bokningen avbröts aldrig. Vårt hotellrum skulle betalas av svärfar, en svit. Enligt chefen var svituthyrningen bunden till bankettsalen och min svärfar.

När vi inte visade för banketten annullerade de vår bokning för sviten. Även om min svärfar var där på hotellet och hade checkat in på hotellet och allt var i hans namn. Han kollade en dag eller två innan repetitionsmiddagen skulle vara, och de frågade honom inte om det då. De försökte inte heller ta reda på sviten.

När vi dök upp för att checka in på vårt hotellrum bröllopsnatten hade de gett bort vår svit. Vi visste inte detaljerna vid incheckningen, eftersom vår svithyrning inte betalades av oss.

När vi anlände för att checka in insåg de uppenbarligen att de hade skruvat upp och gav oss ett av de sista rummen kvar på hotellet. Eller det var historien. Min svärfar skulle ha betalat för rummet, så jag har ingen aning om varför de skulle ha gett bort rummet förutom kanske trots det. Hotellchefen var inte där vid vår incheckning för att förklara det.

När jag hade diskuterat med hotellchefen på restaurangen, tänkte han på det här. Jag hade lossat om att de gav bort sviten och bristen på service på restaurangen. Jag hade då svårt att följa honom och brydde mig inte om vad hans problem var eftersom han inte menade. De hade tvingat oss för vårt rum (efter att ha gett bort vår svit). Hade inte debiterat oss för bankettsalen ... Jag minns inte ens bankettrummet vid den tiden - han var arg och vandrande. Han hade komponerat oss en bröllopskorg som innehöll "champagne" ... skitliga saker och vi gillar inte champagne, korgen var trevlig, men varken ville eller en positiv till hans fördel för mig.

Plus han tvingade oss en $ 70 måltid.

Det enda jag brydde mig om var bristen på service i restaurangen och hotellet. Tolv år senare skäms jag inte. Jag känner mig dålig med de andra problemen och att han hade skruvats på bankettsalen (det var inte min affär). Hade tvingat oss ett hotellrum (okej, jag var inte ledsen där) - hade gett oss en presentkorg som vi ganska hatade och inte ville ha, förutom själva korgen! Dessutom tar de betalt för dessa saker?

Som jag sa skulle jag fortfarande inte ha betalat för måltiden. Men jag skulle ha kallat honom färre namn och skulle ha varit lite trevligare framför hans personal och restaurang om jag hade vetat lite om vad han hade på gång.

Lämna en kommentar