Var kan jag få någon att Photoshop en bild av mig till ett foto med någon annan, gratis?

Du kan fråga mig.

Men jag skulle säga nej.

Inget personligt, men den åtgärden är bara det mest "otrevliga" för mig att göra i PS (någon annan?). För mig själv har maskeringsbilder varit kända för att orsaka viss överdriven ögonbelastning och till och med en viss mängd ögonblod.

(någon mängd ögonblod är för stort)

För det första, hur ser bilderna ut? Det är det första någon kommer att fråga. Var är bilderna och vilken kvalitet har de?

Är de i perfekt fokus? Tagen mot några väl upplysta, vita eller andra ”solida” färgbakgrunder? Max upplösning från en dyr DSLR, eller en framåtvänd mobiltelefonhål?

För annars är du inne i mer än några nätter med lager maskering galenskap.

De andra gav bra svar på "hur" man hittar artister. Men vad du verkligen behöver är ett sätt att övertyga den konstnären att faktiskt göra det.

Photoshop är fortfarande roligt, och jag älskar att bara fastna i och producera saker. Jag gillar också mat ... och öl. Tillfälligt har jag accepterat betalning för mönster i form av endera.

Poängen med denna vandring är ... ingen, åtminstone ingen jag känner, kommer att göra den här saken för en Internet Stranger. Det finns en kille på Twitter som tar emot förfrågningar, men förmodligen siktar tusentals innan de börjar.

Ärligt talat, jag ber om ursäkt, men vad du vill göra kan vara den främsta begäran som någonsin gjorts av en photoshopartist. Vilket sätter det i solid körning för "mest efterfrågade" av någon artist ... över hela världen.

Vad jag menar är att det någon gång, om du inte känner en artist personligen; du måste tillgripa mutor.

Det är inget fel i att begära "gratis" konstförfrågningar. Så länge du är redo med god gammaldags reservbestickning. Byteshandel, om du inte gillar att muta.

”Vad har du för mig? Om jag gör det här åt dig? ”

Bara ett ärligt ord och ett handslag. Och kanske en öl (eller två). Eller bara några snackskakor.

Tänk på att du får vad du betalar för. Som någon annan nämnde, titta runt på vad du har att handla eller byta. Saken är att det du vill göra är en smärta i "culo" (ursäkta min Español). Jag skulle bara göra det för en bra kvalitet, kassettbandssamling (eller det ovan nämnda osv.)

Eller kaffe, konstnärer älskar kaffe. Erbjuder du kanske att byta ut konstmaterial? Oavsett vad det är, var inte rädd för handel och byteshandel! Alla gillar att tro att de fick den "bra affären".

Hur som helst,

Det är bara enligt min egen åsikt. Jag tror inte att det är det enda sättet, eller att du nödvändigtvis ska följa det, men det är vad jag lägger ner.

Så.

Hälsningar och lycka till.

< Jon>

Lämna en kommentar