Var kan jag hitta gratis 360-graders programvara för fotograferingssömmar?

Jag skulle rekommendera Hugin, som är gratis!

Hugin är en mycket kraftfull öppen källkod panoramabild skapare och redaktör. Öppen källkod innebär att alla medlemmar i samhället kan lägga till funktioner i programmet och skriva kod ovanpå vad som finns där tidigare. Programmet är också gratis att ladda ner och använda för dig.

Med Hugin kan du skapa stora kompositpanoramor från många bilder med dess syfunktioner för både sfäriska scener och plattformatbilder, korrekt exponeringsnivåer. Du kan till och med sy ihop uppsättningar parenteserade JPEG-bilder till ett HDR-panorama.

Du kan lära dig mer här (officiell guide) och ladda ner programmet. Klicka på om du undrar hur du använder den här, vilket är en användbar handledning som jag hittade. Om du är en 360 innehållsskapare, följ mig, kolla mina andra svar och ställ gärna 360 / VR-relevanta frågor!

Lämna en kommentar