Var kunde jag skapa en fotografilogotyp?

A2A

Jag kommer att hålla mig till frågan och inte skriva om desigingsdelen. Det måste bara vara "Din idé".

Jag är i princip inte en designer, men jag har designat logotyper för mig själv ett par gånger, så mina åsikter kommer att vara ur ett nytt men ändå mycket generaliserat perspektiv. Det här handlar om Var att få en:

Oavsett hur utmärkt din idé är, måste du använda något utmärkt för att avsluta den bra. Du kan också använda Paint för att designa en logotyp och spara den som en PNG, men vektorer kommer inte att se smidiga ut alls. För kvalitet måste du använda det bästa:

  1. Adobe Illustrator
  2. Adobe Photoshop
  3. Corel Draw

Nu kommer Vem del:

  1. Du skapar en på egen hand. Om du är bra på att bryta designidéer föreslår jag att du väljer det här alternativet, utformar en grov logotyp på papper och sedan försöker skapa den i en av de nämnda programvarorna. Om du inte kan gå till alternativ 2 med din egen design.
  2. Du begär eller betala någon att skapa en åt dig. Du behöver bara ge detaljer om ditt företag eller din fotostil, ditt namn och allt. Lämna alla andra delar upp till honom / henne.

Tänk bara på att du är skyldig att betala någon för jobbet såvida inte designern är din vän. Förvänta dig aldrig att en designer arbetar gratis för dig. Även om personen gör det, betala tillbaka honom indirekt!

Happy Shooting 🙂

Lämna en kommentar