Varför är den gamla Myspace borta? Var är mina gamla bilder?Artboard

Under ett tag fanns det ett alternativ där du kunde logga in på “classic myspace” och använda den gamla profilen. Jag gjorde det ett tag. Jag hade konversationer sparade i gamla meddelanden från vänner som hade gått bort och jag gillade att läsa om så ofta.

Förra gången jag loggade in fanns inga meddelanden lagrade och jag såg att de bara skulle behålla meddelanden i 3 år. Så jag sparade några bilder och gjorde alternativet "ta bort profil".

Du kan se om klassiskt myspace är tillgängligt för inloggning ...

Du kan försöka göra en bildsökning efter ditt namn och myspace, se om det hittar något, men det skulle förmodligen vara osannolikt. Lycka till (jag vet att jag hade några viktiga bilder där från innan facebook)

Lämna en kommentar