Varför ber slumpmässiga tjejer att ta bilder med mig? Vilket kvinnligt system är det här? Tror du att det är någons goda eller dåliga avsikter, eller bara slumpmässiga?

Varför den negativa tanken? Titta på spegeln, ser du krokiga tänder? Kanske gled något cocholat i tänderna? Har du en rolig T-shirt? Nej?

Ta det som en komplimang att människor kanske gillar dig, intresserade av dig, vill visa dig för andra människor, något att komma ihåg dig av.

Det hände mig också när jag gick i skolan, universitetet och praktikplatsen. Ibland känner jag dem, men ibland känner jag dem inte. Ibland bad de om mitt tillstånd först och ibland grep de bara i min hand och tog mina bilder med sig. Pojkarna, ibland bad de om att jag skulle komma lite närmare dem på bilden, ibland grupperar det selfies.

Kanske gör de det för slumpmässigt, för att skratta åt, för att göra om mig (titta på den här korta flickan från min skola! / Titta på det här lättlätta nya barnet på mitt arbete!). Det kan hända, eller kanske har det hänt tidigare utan att jag märker det.

Men jag bryr mig inte, jag är den jag är, de människor som betyder något för mig känner mig. När människor frågade att ta bild med mig, vem de än är, känner jag mig smickrad och väljer att känna mig glad över det.

Lämna en kommentar