Varför blev inte Julian Lennon inbjuden till Paul McCartneys sista bröllop?

Bra fråga - och om du hittar det definitiva svaret, låt Julian veta, eftersom han fortfarande är ganska förbannad över det! Moreso för att Yoko och Sean var inbjudna, vilket han sa störde honom ännu mer.

Julian vände sig till Facebook vid den tiden för att ventilera sina känslor offentligt och sa:

“Wow ... Snubbed på Maccas bröllop, Snubbed på årsdagen av" LOVE "i Vegas! Snubbed vid Maccas bröllopsmottagning i NYC, igår kväll.

'Snubbed at George (Harrison's) [sic] Film Premier ... Vad har jag gjort för att ignoreras på ett sådant sätt?

”Jag var inte inbjuden till NÅGON av dessa händelser ... Jag trodde att vi hade ett förhållande ... Uppenbarligen inte ... Ge mig sanning ... Kanske är det dags att berätta sanningen ... Jag och min mor kommer inte utrotas från historien ... Hur vågar de. ”

En anledning som (inofficiellt) erbjuds från Pauls läger (dvs. inte i ett formellt uttalande) var antagandet att Julian var hemma i Italien och inte skulle kunna göra det.

Den officiella raden från Pauls folk är: "Ingen kommentar", som sedan får dig att tänka på en annan kommentar från Julians: "De försöker gnugga mig och min mamma ur historien, men jag kommer inte att låta dem."

Kanske "Italien" är sant, kanske inte, men jag tror inte att någon officiell anledning kommer att släppas i det här skedet ... jag antar att vi måste vänta på nästa biografi antar jag och ser om det skjuter ut något bestämt ljus på skälen.

Lämna en kommentar