Varför frågar Facebook om bevis på ID?restricted

Jag var en mycket aktiv användare på facebook där jag bara engagerar mig med vänner jag träffat personligen och som vi har pratat de senaste 10 åren. Jag var till och med administratör i en resegrupp på facebook. Utanför människor vet jag att jag aldrig accepterar vänförfrågningar. Inte ens om din brors bästa vän och på något sätt har jag aldrig pratat med dig eller suttit för diskussioner. Ändå kommer facebook plötsligt med en nedläggning för mitt ID!

Att veta hur lätt Facebook missbrukar folkdata, spårar data, försöker länka konton för att profilera mig. Jag kan inte låta mig ge Facebook några av mina officiella dokument för att bevisa min identitet. de har min e-post och det räcker för mig. Jag kan inte ge dem mitt mobilnummer så länge jag är förnuftig!

Cambridge Analytica-skandaler visade mig tillräckligt utöver de säkerhetsöverträdelser som de har kvar där alla dina data nås utan problem. Lägg till det faktum att facebook inte är en statlig organisation och inte heller ger de mig någon tjänst i synnerhet som jag behöver .. jag vill spela på facebook men jag behöver inte facebook.

Ingen av mina 450 vänner vet inte mitt namn. De känner alla mitt smeknamn på facebook eftersom de KÄNNER mig!

Min slutsats: Facebook bestämde sig för att försöka få ett sätt att låsa mig ut eftersom de profilerar mitt konto och upptäckte att jag har värderingar som de är emot och att jag inte stöder många av deras politiska agendor.

Det senaste sociala medieföretaget jag någonsin skulle kunna lita på med ALLA mina uppgifter är facebook. (De har redan för mycket) .... De har väldigt många kunder, så de har inget emot att förlora kunder. För mig är det både jag och min familj.

Lämna en kommentar