Varför gifter sig inte Anushka Shetty och Prabhas?

Jag har följt Prabhas och Anushka i bara ett år. Är jag expert? Nej. Har jag någonsin varit i Hyderabad och följt dem runt och haft vänner som var deras vänner och tittat på dem under många år? Nej. Så jag kan bara berätta hur deras handlingar har fått mig att känna, och jag känner något mer mellan dem än bara en älskad vänskap. Det här är min teori om Pranushka.

Strax efter att jag hittade Bahubali på Netflix sommaren 2017 gick jag med på Twitter och instagram enbart för att följa Prabhas. Youtube fylldes av videor av dem två och det fanns gott om människor som analyserade alla dessa videor av Prabhas och Anushka tillsammans. Jag insåg också hur perfekt Prabhas och Anushka var för varandra och jag började vänta på dagen de skulle meddela sitt äktenskap. Varför skulle inte det perfekta paret som redan är "älskade vänner" gifta sig? Plus, hur de alltid satt nära varandra, pratade mest bara med varandra, såg på varandra! Det såg ut som om de var förälskade, eller åtminstone att en romantik av något slag spirade helt säkert. Om detta var en västerländsk romantik, skulle vi alla ha varit positiva att de var tillsammans. Men det är en indisk romantik, och de verkar ha försökt hålla den gömd, så det finns mycket gissningar och vi vet verkligen inte status för det förhållandet.

Låt oss inse det, Prabhas är en mycket bra skådespelare. När det gäller romantik skulle jag säga att han är lysande. Jag har sett alla hans andra filmer och jag insåg att han har förmågan att få tittaren att känna sig som om han verkligen är kär i sina kvinnliga leder. Om det är sant att han är väldigt blyg för kvinnor, så tycker jag att han har en otrolig skådespeltalang, för när han tittar på och dansar och spelar med damerna i sina filmer måste du tänka, ”de här killarna ser inte ut som han är blyg för kvinnor. ” Om han agerar, så kudos för honom, för det ser verkligt ut för mig. Det här är en av anledningarna till att jag blev kär i honom; han är lätt i ögonen och han är så väldigt romantisk. När han och Anushka uppträdde som Devasena och Amahendra Bahubali var det perfekt. De var helt i samklang med varandra. Skådespelet, om det är allt det verkligen var, var den vackraste uppvisningen av filmromantik som jag någonsin har sett. Människor från hela världen kommenterar reaktionsvideor hur perfekt det här paret är tillsammans när de inte vet något annat om dem. Om det verkligen bara var skådespel, så är de fantastiska skådespelare.

Jag kan inte dela detta på Twitter för att Pranuskans och Bahusenas skulle sparka av mig nannu champestaru (och döda mig) och jag skulle bli förbjuden och hatad för alltid, men ... och här kommer det ... Jag tror inte att Anushka och Prabhas är en par som någonsin kommer att gifta sig och vara tillsammans. Men jag tror att de definitivt VAR tillsammans, särskilt under kampanjerna för Bahubali 2. Så låt mig klargöra:

Dessa två, som älskade vänner, njöt av varandras sällskap. De arbetade tillsammans så länge under Bahubali och vi såg det mesta av deras närhet inträffade under kampanjer för Bahubali 2 (eller åtminstone jag gjorde). De ser ut som ett par som döljer sitt förhållande: alla de fantastiska stunderna där de pratade privat tillsammans, gick genom flygplatser tillsammans, satt i limo tillsammans, hans arm runt henne vid flera tillfällen för bilder, hans familj med henne och hennes familj med honom förr i tiden. Att inse att de skulle ha varit tvungna att sitta tillsammans under kampanjerna för BB2 var en sak, men hur de såg på varandra och satt med huvudet nära varandra i samtal, var en annan sak helt. Alla dessa saker skulle ha sagt till mig som kvinna, om jag hade varit Anushka, "den här killen gillar mig och kanske gillar mig mer än bara en älskad vän." Under kampanjerna var de paret ”it”. Jag tror att hon var med och en villig deltagare och hoppades att det kunde vara mer. Jag har ingen aning om vad han tänkte, men jag tror att han ignorerade det faktum att Sweetie var kär i honom. Jag ignorerar det eller är rädd för att känna igen det, jag vet inte vilken. Men i Dubai kraschade allt.

Jag känner verkligen inte till händelseförloppet i Dubai under BB2-kampanjerna, men om du är en Pranushkan har du redan sett alla bilder och videor, så följ med mig. Först var de i limo tillsammans, Prahbas hade nyanser och båda satt tillsammans. Han hade sin arm på baksidan av sitt säte, kanske rörde henne, kanske nej, men så nära han kunde komma.

Sedan var de på hotellet och stod mot bakgrunden av staden. Anushka är i den ljusblå sareen. De stod bredvid varandra och igen hade Prabhas armen bakom sig och stod i sin vanliga position så nära de vågade. När han satt pressades hans knä upp mot hennes.

Sedan går de ner i en hall och en väldigt hög säkerhetsvakt står bredvid Anushka, hon ser upp på honom och säger, "Åh, du är väldigt lång." Samtidigt vänder Prabhas, som går något före henne, tillbaka och ser henne prata med honom och han bokstavligen gör en knytnäve med handen (troligen undermedvetet) och tar Anushka i armen och uppmuntrar henne att komma vidare.

Därefter är Rana, Anushka och Prabhas i en liten komer och sitter i stolar och intervjuas av en kvinna. frågan ställs av intervjuaren till Prabhas, "Är du singel?" och han svarar: "Ja, jag är singel." Anushka gör ingen reaktion som vi kan se, förutom ett leende. Det finns en bild som visar Anushka och Prabhas senare, sittande sida vid sida. Hon pratar med honom och lägger en hand på axeln och han har båda armarna på knäna och tittar på henne medan hon pratar. Det ser ut som att hon försöker förklara något viktigt för honom.

Därefter står de nära en svart vägg, som nära en sceningång. En annan intervjuare pratar med Rana och Prabhas svarar också. Anushka är i mitten. Hon ser väldigt obekväm ut, nästan som om hon försöker att inte gråta. Hon tittar upp, hon tittar åt sidan, hon talar inte och hon ser inte glad ut. Hon kikar upp ögonen. Hon tittar på Prabhas när han pratar men hon bryter aldrig in ett lyckligt ansikte.

DETTA ÄR PUNKTEN DAR JAG TROR HON HAR KOMT TILL REALISERINGEN OCH TÄNKER "DENNA MAN GIFTAR ALDRIG MIG."

Jag tror att många kvinnor har haft detta ögonblick i sina liv; där de plötsligt inser att de inte kan vänta på någon som inte är redo att gå dit de behöver gå. Jag tror att detta är det ögonblick då Anushka inser att Prabhas inte är redo och att hon är det.

Jag tror att denna insikt härstammar från när Prabhas tidigare hade sagt "ja, jag är singel", men ändå drog henne bort från att prata med den höga säkerhetsvakten. Jag tror att det gjorde henne upprörd och jag tror att hon vid det ögonblicket visste att han var glad där deras förhållande var och att han inte planerade att gå vidare när som helst snart. Hur lätt och offentligt han kunde säga att han var singel, men han kunde inte tolerera att hon ens pratade med en annan man. Detta gjorde henne ledsen och arg på samma gång.

Sedan rör sig de igen och en video visar att de tre står på landning mot ett räcke, som i ett auditorium, med platser under sig. Anushka står inte längre bredvid Prabhas och nu märker han att något är fel med henne och säger något till Rana. Rana försöker antingen inte engagera sig eller försöker avleda konversationen på grund av media och människor runt dem, Rana vänder sig till Anushka och försöker få en känsla för vad som är fel och allt hon säger är "Pabsu." Så Rana vänder sig till Prabhas och säger något under andan för att låta Prabhas veta att han är orsaken till varför hon är upprörd. Men showen måste fortsätta.

Sedan går de på scenen och Anushka står inte vid Prabhas. I själva verket fortsätter hon att röra folk att sitta mellan henne och Prabhas. Prabhas är tyst under hela intervjun och svarar på frågor med korta svar. Anushka är (en eldandad drake) ... jag menar är uppmärksam och lägger mycket energi på att svara på frågorna och skrattar som för att säga, ”Jag är arg på dig och du är bara en vän, så jag inte bry dig om du är arg på mig igen. ” Snart säger antingen Prabhas något eller SSR märker att Prabhas inte är hans vanligtvis glada jag och märker att Anushka är tre eller fyra personer borta och inte sitter bredvid Prabhas. När frågorna är över står de alla upp för bilder. Prabhas tittar över till Anuskha, kommer sedan ihåg att hon är arg på honom och nu är han inte heller nöjd med henne och vänder huvudet snabbt och ser bort.

SSR måste nu fixa saker så att han börjar gå runt ett cirkulärt bord som ritar för alla att flytta ner så att hans skådespelare kan träffas för fler bilder. Alla flyttar ner och sedan måste han fortsätta att röra för Anushka att byta platser med Rana så att hon kan stå bredvid Prabhas. Hon står bredvid honom och ser inte ens upp på honom utan ser över honom som för att se vem som står bredvid honom. Han tittar ner på skjortan och justerar solglasögonen och märker att hon inte längre tittar på honom. Slutligen säger han något till henne, kanske rodnar lite och ser ner. Om du sedan tittar på videon mycket noga lägger han handen på hennes axel. Du kan se håret röra sig och du kan bara knappt se hur hans fingrar kikar över hennes axel. Hon tittar inte på honom, men hennes reaktion är att le eftersom hon älskar den här mannen så mycket. Nattens drama är över. Nästa gång vi ser dem verkar allt återgå till det normala. Hon är i den rosa saren med den svarta blusen och de tar selfies tillsammans och allt verkar bra.

Men jag föreslår att detta var början på slutet. Efter detta, när äktenskap med Prabhas nämns, blir Anushka lite uppvärmd. De förnekar båda att de är i ett förhållande. Han går iväg för att göra Saaho. Hon går bort och ses inte på flera månader och dyker sedan upp igen när Bhagmati är redo att befordras. Det finns ett par gånger när vi ser dem tillsammans; en där Rana tar henne till Dubai under Saaho där hon överraskar Prabhas och ger honom en stor vänlig kram och en annan när vi får reda på i Bhagmatis reklamfilm att han kom till scenen minst en gång. Men sedan de tiderna, var har de sett tillsammans? Ingenstans. Och de har inte haft någon anledning att vara tillsammans eftersom de inte gör en film tillsammans. De är inte ett par, så varför skulle de ses tillsammans?

Det är därför jag tror att det är över för dem. Saaho har tagit Prabhas långt längre än han trodde att det skulle göra. Och Anushka har bokstavligen sagt under Bhagmati-kampanjerna att hon behöver hjälp för att hitta någon att gifta sig med. Efter Bhagmati reste hon till tempelplatser nästan ensam. Hennes föräldrar ber för henne för att förbereda henne för äktenskap. Hennes mamma säger att hon önskar att de kunde hitta någon som Prabhas men att de inte har ett romantiskt förhållande. Hennes mamma skulle inte ljuga för det, eller hur? Jag måste tro dem till ett riktigt värde. Och så, ett år efter Dubai, är jag redo att säga att Anushka och Prabhas inte är ett par. Och det dödar mig eftersom jag bokstavligen ber varje natt att de ska gifta sig med varandra. Sedan ber jag att om det inte kommer att hända, åtminstone låta Anushka gifta sig direkt med någon som hon kan bli kär och som kommer att ge sina barn direkt. Prabhas, å andra sidan, är inte intresserad av att gifta sig just nu. När Anushka gifter sig tror jag att det kan slå honom, för sent, att hon inte kommer att vara hans älskade vän längre och att han missade ett gyllene tillfälle att gifta sig med sin bästa vän. Om han missar möjligheten att gifta sig med Anushka, kommer han att låta sin mamma och farbror välja för honom och det stör honom inte för mycket eftersom han kommer att ha den ovillkorliga kärleken för alla sina fans och han kommer att vara lycklig nog. Men jag tror att Anushka alltid kommer att vara lite ledsen över att han inte bad henne att gifta sig med honom.

Jag vet inte varför jag bryr mig så mycket om att Anushka ska gifta sig. Jag vill faktiskt att alla de skådespelerskor som har gjort filmer med Prabhas ska gifta sig så fort! Bra för Illeana, som har hittat en livspartner. Och bra för Shriya, Namantha och Nayanthara för att gifta sig. Jag oroar mig verkligen för Trisha, jag vill att hon ska hitta kärlek och slå sig ner. Kajal, Tammanah och Taapsse är fortfarande unga så det finns fortfarande tid, men för de andra tjejerna, om de vill ha familjer, måste de komma igång.

Förlåt mina västerländska känslor och min oförmåga att fullt ut förstå hur det verkligen är att gifta sig i Indien. Men jag älskar bröllop och jag vill att alla som vill också ska vara lyckligt gift och ha familjer. Och jag älskar Prabhas! Han är anledningen till att jag ens vet något om Indien. Att titta på BB1 och BB2 och alla hans filmer har väckt intresse för mig att få veta om detta land som aldrig tidigare har varit i mitt lärande. Så jag önskar ett snabbt och lyckligt arrangemang för Anushka till en man som kommer att älska henne och ge sina barn direkt. Och jag önskar det bästa för Prabhas, att när han är redo, kommer den kvinna han väljer att vara lika perfekt för honom som vi alla tror att Anushka skulle ha varit. En av mina skäl till att skriva denna artikel är att börja mina förberedelser för att inte bli chockade när han tillkännager vem han ska gifta sig med. Ansiktet som glöder tillbaka mot mig kommer sannolikt inte att vara Anushka, och jag måste bli mentalt och känslomässigt beredd på det. Prabhas och Anushka har en vacker vänskap och om de är kär, har de också en vacker kärlekshistoria. Och jag är bara ett fan som av någon anledning bryr sig om dem från en halv värld borta. Men så länge de båda är glada, med underbara makar och vackra barn, kommer jag också att vara en glad fan.

Tack för att jag fick dela mina känslor! Alla de bästa mina vänner och ett lyckligt liv till er alla!

Lämna en kommentar