Varför har bröllopsfotografer så många klagomål? Hur kan jag hitta en bra?

Jag har aldrig insett att de har ett överflöd av klagomål. Jag erkänner dock att jag är en person som tänker att om jag imiterar ett foto kommer jag att se ut som bilden! Till exempel kan jag minnas att jag gick till skönhetssalongen och plockade ut en frisyr. Vid många tillfällen lämnade jag besviken eftersom jag fortsatte att säga ”det ser inte ut som bilden”. Sedan mötte jag en kosmetolog som talade ”SANNINGEN”. Hon sa, jag kan ge dig den frisyren, men du kommer inte att se ut som kvinnan på den här bilden! Och jag tror att vi som brud ser vackra bilder och försöker imitera dem, och vi är besvikna över att bilderna är faktiska och skyller på fotografen.

Under de senaste åren har jag jobbat med fotografering och jag märker att jag tar fler kvalitetsbilder när motivet / motiven tenderar att vara sig själva och låtsas att jag inte ens är där.

Den här bilden nedan är ett perfekt exempel. Min son hade kommit från en läkarmöte, där de har den här lilla övergången och gräsytan. Det verkar vara en plats där patienter och familjemedlemmar kan komma för att mata änder och hoppa över stenar i dammen. Jag tog den här bilden av de två som gick bort. Jag spelade med några filter i min telefon och jag kom med den här bilden. Och den här dagen är det en av mina favoriter! Det handlar inte om att POSERA, utan snarare att ta ögonblicket.

Den här bilden nedan är en annan av mina favoriter som jag tog (med min telefon). Jag ÄLSKAR absolut svartvita och sepiafärgade foton. Jag tog detta av min styvbarn. Vi gick i parken och de började skämta och leka. Hon hoppade på ryggen och när han snurrade runt sa jag att han skulle hålla den! Hon ville inte ha bilden och försökte ta bort håret från ansiktet! Jag kände mig som att GÖR bilden !!!!

Lämna en kommentar