Varför kan jag inte se ett album som delades med mig i Google Foto?

Sannolikt använde personen som delade den med dig fel e-postadress eller skickade fel URL. Det är möjligt att du har flera e-postkonton och att du inte är inloggad som den som personen delade albumet med.

Det är det som har varit problemet varje gång jag inte har kunnat dela något.

Lämna en kommentar