Varför kan jag inte visa mitt fotogalleri från Instagram för att ladda upp det?

Detta händer mig ganska ofta (så ofta som dagligen men åtminstone flera gånger i veckan), inte bara när jag publicerar till min berättelse utan också ibland när jag skickar till mitt flöde.

Så här ser det ut när jag försöker posta på min berättelse, jag tog bokstavligen denna skärmdump när jag skrev det här svaret.

För att åtgärda detta måste jag vanligtvis stänga appen och öppna den igen. Jag försöker sedan göra åtgärden igen för att se om det låter mig. Om det inte ibland kan jag bara stänga min berättelse och gå tillbaka till mitt flöde och när jag öppnar min berättelse kommer den att visas. Ibland måste jag stänga appen igen innan den fungerar. Andra gånger byter jag till ett annat konto och när jag byter tillbaka visas det.

Det är ett ganska irriterande problem och det finns ingen lätt lösning men det är alla saker jag använder för att fixa det så jag hoppas att de också fungerar för dig.

Lämna en kommentar