Varför kommer min pojkvän att lägga upp bilder av sin kvinnliga vän, men har aldrig en gång lagt upp ett foto av mig?

OK, poserar han med en enskild tjej och lägger sedan upp det själv? Och sedan göra det som hela dagen varje dag? Är han i en grupp och någon annan märker honom? Är de andra tjejerna bara selfie-galna och märker honom?

Och hur realistisk är skillnaden mellan hans inlägg med andra tjejer och med dig? Frågan låter det låta som om hans flöde är full av andra tjejer, och du är ingenstans på det. Om så är fallet ska jag säga att han inte är din pojkvän. Men om han ändå har lagt upp någon form av bekräftelse på dig på sina sociala medier, var snäll och ge honom fördelen av tvivlet och ta verkligen hänsyn till vad bilderna är av och om det verkligen är värt att läsa in.

När du har arbetat ut det praktiskt och fått en mycket tydlig uppfattning om vad som faktiskt händer och känslorna har dött, om det fortfarande stör dig, kanske du kan prata med honom om det? Det här är inte något jag någonsin skulle prata med en kille om, eftersom jag är väldigt annorlunda än den kvinnliga delen av arten. Men om det var något som störde mig, och jag tänkte på det mer än två gånger, och känslorna lugnade ner * och * jag hade verkligen en solid neutral titt på fakta, lol ... fortfarande här ... och jag var fortfarande störd av det, då är jag skyldig mig själv att ha en mycket respektfull och snäll och öppen förståelse konversation om det med honom. Jag är lite feisty, så jag måste verkligen välja mina bitar noggrant. Om du ska prata med honom om det, se bara till att du går in med tankesättet att han kan ha en bra förklaring till det. Inte ett anklagande tänkesätt. Sedan, när ni har pratat, måste ni sätta en tid åt er för att gå igenom vad han pratade om. Liksom några dagar senare, när den suddiga varma sötheten försvinner. Sätt ditt praktiska sinne på och avgöra om han är full av skit eller inte.

Det är som att titta på en film och verkligen gilla det när du lämnar teatern, men sedan några dagar senare inser du att det egentligen inte var så fantastiskt.

Lämna en kommentar