Varför lägger en fru ut foton och videor av henne och sin man på internet när hon vet att han fuskar? Är detta ett tecken på en psykisk störning eller narcissism?

Jag går med psykisk störning på den här även om jag vet i mitt fall att det bara är henne som försöker återuppbygga självkänsla och tro på lögnerna som hon berättar för sig själv efter att ha fått vår långsiktiga affär, jag ser det som sorgligt och patetiskt att inte tala om desperat . Ärligt talat är hennes inlägg ganska mycket en konstant källa till nöjen men samtidigt känner jag mig riktigt ledsen för henne och naturligtvis dåligt för min del i hennes smärta. Jag kan ärligt säga att jag aldrig kommer att ha en ny affär. För ordens skull, inte att det ursäktar någonting men jag tänkte inte förföra honom och faktiskt initierade han det. Ingen förtjänar att gå igenom vad hon måste vara känslomässigt och jag antar att beteendet är ett slags PTSD-svar. Hon gjorde ett villigt val att stanna i ett förhållande efter att ha upptäckt att han var med mig i flera år, hon bestämde sig för att tro att han var det oskyldiga offret för en förförelse, även med ett obestridligt bevis för det motsatta. Han är en skicklig lögnare, jag kommer att ge honom det eftersom han har ljugit och förrått henne varje dag i flera år men ingen är så bra, hon vill bara inte möta det och bilderna måste få henne att må bättre.

Allvarligt önskar jag att jag var tillräckligt varm för att förföra en ovillig man i flera år, det skulle vara någon allvarlig sexuell kraft. Vi blev kär efter att han hade blivit kär i henne och inte gjorde det arbete han skulle för att fixa det och hamnade i affärer istället och stannade kvar i äktenskapet för familjen och skyldigheten. Vår affär var djupt emotionell, intellektuell och fysisk, vi blev bästa vänner och vi är ifrån varandra för att vi måste vara inte för att vi vill att Ed ska vara. Vi blev fångade och han klättrar och ligger upp en storm om sina känslor för henne att komma undan med det så att han inte tappar allt. Jag har tagit bort mig själv från situationen.

En affär är ett val och ingen kvinna vill möta att hennes man inte älskade henne tillräckligt för att förbli trogen och att de inte har tillräckligt med självvärde för att starta upp honom så att de får makeovers, har sex för första gången på flera år , få honom att posera för iscensatta bilder för att visa den stora dåliga älskarinnan, sig själva och världen de har honom och det får dem att må bättre om de inte inser hur illa detta verkligen får dem att se ut när älskarinnan ser utseendet i hans ögon, det ansträngda leendet eller till och med brist på och den viktökning som bekräftar för älskarinnan att han befinner sig i den elände han förtjänar för att han inte var ärlig mot frun i första hand om sina känslor innan affären till och med började och ljög igen när han fick möjlighet att komma ren efter fastna två gånger och komma med fler lögner.

Affärer är dåliga affärer och alla blir skadade, men den trogna makan framför allt och de fruar som väljer att hålla fuskare även när de är djupt inne vet de bättre måste vara lite borta. Ingen med sitt rätta sinne skulle välja att behålla någon som bröt deras löften, bevisade att de inte älskade dem och ljög för dem varje dag i flera år. Det är bara nötter och jag har inlägg för att bevisa det.

Lämna en kommentar