Varför meddelar inte Snapchat avsändaren när du sparar / skärmdumpar ett foto de skickar? Inte ett ögonblick.

Hej gissa vad!

Det gör det.

Det kommer att sägas i chatten: personen har tagit en skärmdump or personen har sparat ett foto på kamerarullen.

Användaren i den mottagande änden får också ett meddelande såvida de inte stänger av dem - vilket jag gör, eftersom jag får för många snaps på en dag.

Vad som vanligtvis händer med mig är dock att jag tar en skärmdump av min snap-startskärm, profil eller snap-map - och sedan skickar det detta meddelande till den sista personen jag pratade med.

Sedan säger de något som: va, du bra bror?

Jag säger: tyvärr tog jag en skärmdump av något annat - inte vår chatt.

De är som: okej vad som helst, jag tror inte på dig.

Sånt är livet.

Lämna en kommentar