Varför skickar några killar penisfoton?

Varför skickar killar kukbilder?

Jag kan naturligtvis inte tala för alla män, ingen kan det. Jag kan helt enkelt ge dig detta svar ur mitt perspektiv.

Jag skickar kukbilder när min sexuella eller romantiska partner begär dem.

Stor chockerare, eller hur?

När de flesta tänker på kukbilder antar de automatiskt att de är av den oönskade sorten. Det är så de pratas om i de flesta sammanhang. det är alltid en berättelse om någon kryp som piskar ut hans mini-me för varje söt tjej han ser på internet.

Det hämmar människors sinnen att tro att kvinnor faktiskt njuter av synen av en penis. Så många hävdar att de inte gör det, de ser till att uttrycka det högt och tydligt hur mycket de hatar synet av dem.

Och en del av det är förståeligt, marknaden har översvämmat av män som skjuter dåligt tagna bilder av deras könsorgan i ditt ansikte och förväntar dig att du omedelbart begär honom när du ser hans underordnade manlighet.

Men ändå överdriver ni inte mina damer lite? Kom igen, erkänn det, du har tittat på en snäll kuk och varit som “jävla det är en snäll kuk”. Eller så har du sett den heta killen och tänkt på dig själv "Mmmm jag undrar hur den där kuk ser ut. Jag skulle inte ha något emot en titt ”. När jag är kille ser jag att jag gör samma sak. Berätta inte för mig att du inte gör det heller.

Så varför skickar killar kukbilder?

Troligtvis för att deras partner bad dem.

Bokstavligen har var och en av mina sexuella partners begärt att se en kukbild. Några bad om att se det. Ja, mina "fula motbjudande könsorgan" var tydligen ganska eftertraktade. Men hur?

Jag behandlade dem med respekt, jag gjorde dem bekväma runt mig. Jag ägnade tid åt att flörta och reta dem, göra dem redo. Jag fördubblade och tredubblade bekräftat samtycke. Jag frågade dem vad de ville se. Det handlar inte om vad jag vill visa dem, det handlar om vad de vill ha.

När du skapar en säker miljö för en kvinna att uttrycka sig själv sexuellt för dig, blir du förvånad över hur mycket de öppnas. Skapa en kultur av förtroende och ärlighet mellan er två.

Det är tråkigt att "dick pic" har blivit synonymt med kryp. Jag är väl medveten om att många kvinnor verkligen inte gillar kukbilderna. Men för resten av dem tror jag att män med dåligt beteende har förstört det. Snälla, killar, håll det samtycke, du gör mina kukbilder värdelösa.

Lämna en kommentar