Varför tycker du om fotografering?

Stor fråga Paradiso.

Jag gör främst resor och naturfotografering. Jag älskar att vara ute i naturen och detta ger mig en bra ursäkt för att vara där jag älskar att vara. Liksom Manuel älskar jag tystnaden och mindfulness. Jag tycker bara om att vara och vara uppmärksam. Jag är väldigt tålmodig och kan sitta på ett ställe i timmar och vänta på att mitt motiv ska visas eller vara i rätt ljus. Det är en meditation för mig.

Jag är mycket tacksam för att jag har utrustningen för att fånga de bilder jag vill ha på en kvalitetsnivå som jag behöver för att tjäna pengar på mina bilder.

Fotografering ger mig också något som jag alltid kan lära mig mer om. Jag lär mig hela tiden. Jag tvivlar på att jag någonsin kommer att lära mig tillräckligt för att känna att jag vet allt som finns att veta om att ta fantastiska bilder. Jag lär mig av så många olika fantastiska fotografer som är villiga att dela med sig av sina kunskaper.

Och fotografering ger mig en chans att dela varelser och platser som många aldrig har sett. Kanske kommer det att inspirera dem att komma ut och se världen.

Eller att titta närmare på världen där de redan är.

Ta hand om dig

Jon

Lämna en kommentar