Varför utfärdar inte Kalifornien DMV ett tillfälligt ID med ditt foto förrän du får ditt faktiska?

Det gör de om du tar körprovet men inte om du redan har ett ID. Sedan använder du bara ID och det tillfälliga papper som de ger dig som bevis på uppehållstillstånd. Det är acceptabelt mer än att ha en bildkopia av ett giltigt men förlorat körkort. Jag hade faktiskt detta problem på banken. Jag hade förlorat min DL och kom ihåg att jag var tvungen att göra en kopia av framsidan och baksidan av det förlorade licensen för något, så istället för att köra runt med en, tills mitt möte att ersätta mitt förlorade licens skrev jag ut det. Jag hade också min gamla licens. Jag gick till banken för att göra en transaktion men de accepterade inte papperskopian av min licens och min gamla licens som bevisade att det var den jag verkligen var. Jag hade just tappat bort min senaste. Jag förklarade detta för räknaren. Hon sa till mig att hon inte kunde förutom det, men om jag hade papperskopian som sa att jag hade bytt ut min licens så kunde de göra transaionen. Det är löjligt. Allt handlar om pengar. Det borde ha varit tillräckligt bra eftersom den tryckta kopian hade min bild och baksidan sa hon att hon behövde utgångsdatumet. Vilket var detsamma som det tryckta exemplaret när jag fick ersättningslicensen gjorde de det inte ens på ytterligare två år trots att jag var tvungen att förnya min licens ett par månader. Efter månader efter att jag bytt ut den var jag tvungen att göra det via internet vilket innebär att jag inte behövde ta ett test eller något som de lurar mig betala 2 dollar för att återplacera sedan 28 dollar 33 månader senare för att förnya. Jag var livlig.

Lämna en kommentar