Varför visar mitt foto på Instagram 8 gillanden, men jag kan se 6 personer gilla det på min tidslinje?

Det beror på att någon kan ha avbrutit det eller att de har ett privat konto så att du inte kan se vem de är.

Jag stötte på en ny app som heter ProfilePlus vilket ger en detaljerad analys om ditt konto, till exempel följare, senaste videoklippare, senaste fotoklippare, som inte följer dig tillbaka osv. Det låter dig också zooma in i profilbilder även om du inte följer en person. Jag använder det också själv.

Nedladdningslänk: Zooma profilbilder för Instagram - ProfilePlus i App Store

Nedladdningslänk: Zooma profilbilder för Instagram - ProfilePlus i App Store

Det finns hundratals appar som berättar att de kan visa blockeringarna på Instagram. De flesta av dem fungerar inte korrekt och de är skräppost. Det finns också några appar som inte ens är säkra att använda. Så var försiktig med vilken app du laddar ner men jag kan säkert säga att det här är en äkta app.

Nedladdningslänk: Zooma profilbilder för Instagram - ProfilePlus i App Store

Jag hoppas att mitt svar är användbart 🙂

Lämna en kommentar