Varför visas inte bilder där jag är märkt som jag uttryckligen har ”tillåtit på min tidslinje” på min tidslinje?

Tillsammans med vad andra har sagt är det möjligt att deras delning inte tillåter det på din tidslinje. Även när du insåg att du var taggad i något och du "godkände" det kanske några dagar har gått och dina datum är avstängda - så inlägget hamnar när det först publicerades - inte när du först upptäckte att du behövde Godkänn det.

Lämna en kommentar