Varför visas inte bilder på Facebook?

För kontext har jag sedan 10 maj inte kunnat ladda upp bilder till någon del av Facebook. Jag har försökt att logga om på Facebook, ändra filtyp och allt annat som har föreslagits för mig, men ingen tur.

Jag kan posta helt bra om det inte finns någon bild / video inblandad, men när jag försöker posta går den till en laddningsskärm och lämnar den aldrig.

En lek för att försöka lägga upp bilder ser ut så här: Jag loggar in på Facebook, matar in min text i "Vad tänker du?" (men som sagt så spelar det ingen roll var jag försöker lägga upp det - detta är bara ett exempel) lägg till ett foto / video längst ner i fältet "Skapa inlägg". Fotot laddas antingen aldrig, laddas, men visar ingen bild, bara filnamnet på en grå bakgrund, eller så laddas bilden normalt. Jag kan inte ta reda på varför det verkar göra en av dessa saker slumpmässigt. Därefter, förutsatt att bilden laddas, trycker jag på "Inlägg" -knappen och hälsas med ordet "Inlägg" och en laddningsskärm. Nämnda laddningsskärm laddas aldrig (på allvar. Jag låter den sitta i fyra timmar.)

Jag vet inte vart jag ska gå härifrån. Jag skickade Facebook ett mejl, men det var för över en månad sedan, och jag har hört att de verkligen aldrig svarar. Jag har letat efter svar online men som sagt - ingenting fungerar. Jag vet att jag inte är den enda med detta problem - jag har sett andra online med samma problem. Hjälp!

Lämna en kommentar