Vem är Hope Howard, och vad är några fantastiska bilder av henne?

Det här svaret kan innehålla känsliga bilder. Klicka på en bild för att avmarkera den.

Från 5 års ålder ville jag bli modell. När jag blev äldre förblev den drömmen men inom den växte något annat ut och det var en djup önskan att hjälpa människor. Som ni kan föreställa er modelleringsvärlden kan vara mycket förgäves och att hjälpa människor väl, det är allt men förgäves. Jag började ha en intern konflikt med detta och började förlora tron ​​på min dröm om att någonsin modellera och började ge upp den. Så snart jag gick på gymnasiet gick jag med i United States Air Force och blev en Fighter Jet Mechanic. Vid 19 års ålder utplacerades jag till Afghanistan där jag hade ett M-16-gevär fastgjort till mig ganska mycket 24/7. Detta var både den värsta och bästa upplevelsen i mitt liv eftersom jag växte enormt och började se världen annorlunda. Viktigast men jag började drömma igen och det var då jag började bli mer uppmärksam på maten jag åt och började fokusera på fysisk träning. En eld började brinna inuti mig och den kunde inte släckas. Att lyfta vikter och äta ordentligt på allvar räddade mitt liv!

Snabbspolning framåt 4 år, och jag är nu en IFBB Bikini Professional, personlig tränare och närmar mig slutet på min 6-åriga anställning vid militären och min mormor ringer till mig och säger att hon är på sjukhuset och måste ta bort benet. Hon gjorde det genom operation men dog 3 månader senare. Hon var min favoritmänniska i hela världen och jag började ge upp min dröm igen men sedan kom jag ihåg något väldigt viktigt. Min mormor sa till mig "Du måste leva ditt liv oavsett vad." Så från och med då bestämde jag mig för att göra just det. Jag bestämde mig för att komma ut ur militären och bedriva fitnessmodellering och personlig träning på heltid. På det här sättet kunde jag ha det bästa av två världar. Jag kunde modellera medan jag hjälpte andra.

När jag var ung växte jag upp en del av mitt liv i ett hus med 1 sovrum där jag, min mamma, pappa och syster alla sov tillsammans. Jag såg mina föräldrar starta sitt eget företag och få oss ur den situationen. Jag kommer inte från privilegiet och jag vet vad det innebär att vara fattig men jag är inte generad över det. Jag har varit tvungen att kämpa extremt hårt för att komma dit jag är och jag har så mycket längre att gå. Du förstår, vad jag gör är så mycket större än jag själv. Tack till alla som stöder mig!

Lämna en kommentar