Verifierar uber en förares profilfoto?

ja och låt mig berätta varför ... nu ska jag berätta lite om hur jag vet ... Jag hade jobbat med uber under ganska lång tid och det var en regnig otäck kväll ute och månen var halvt upplyst ... jag kan höra hundarna skälla från vargen som bara tjutade ... lol lol, jag skojar bara ... det var en lördagskväll, jag måste använda min läsglasögon för att se min telefonskärm eftersom jag inte är ung längre ... jag verkade alltid ha felplacerat mina läsglasögon och jag behövde dem så jag var tvungen att logga av appen och hitta en cvs eller en walgreens och köp ett nytt par ... när jag kom ut ur affären och tillbaka in i min lastbil blev jag redo att logga in på uber-appen och när jag loggade in igen var jag tvungen att ta en bild av mig själv genom uber-appen och de verifierar bilden inom en minut eller två och när de väl godkänt kan bilden gå tillbaka till jobbet ... när den kom upp och bad mig om en bild hade jag bara en viss tid att göra det eller jag kunde inte gå tillbaka på uber-appen eller förrän jag kan ge ett foto av mig själv genom uber-appen och min opolgy för den långa historien ... ..

ja jag hoppas att detta svarar på din fråga;

Lämna en kommentar