Vilka är bra sätt att få mitt foto till den populära sidan i Instagram-appen?

Taggar har ökat mina foton gillar nyligen. Medan inga av mina bilder har kommit till den populära sidan, exponerade tages mina foton för många nya människor som i sin tur gav mig fler följare. Ju fler följare jag har, desto fler människor som kommer se alla mina foton, vilket genererar fler likes.

Jag har hittat taggar som "#iphoneography" och andra i den genren är mycket tilltalande för människor - genom att göra detta gav mig fem gillanden på ett foto inom några sekunder från personer som inte följde mig. Instagram tillkännagav precis att de bryter 15 miljoner användare, och även om smala, mer relevanta taggar (som "#umbrella" eller "#pancakes") är bra att använda, introducerar dessa bredare taggar definitivt ditt arbete för många nya användare snabbt.

För det andra rekommenderar jag att du utnyttjar de många delningsalternativen. När jag lägger till information om ett foto har jag funnit det bra att ladda upp det till Facebook och / eller Twitter. Naturligtvis utsätter detta dina foton för fler potentiella gillanden.

Medan allt detta hjälper, som det står på instagrams webbplats, är den använda formeln mer än bara en räknare som räknar gilla-per-minut och skickar de högsta. http://help.instagram.com/customer/portal/articles/95746 Som det står "målet med formeln är att visa de senaste intressanta bilderna baserade på en mängd olika variabler ... för att se till att nya människor med färre följare också har chansen att bli upptäckta."


UPPDATERING
Så jag har sedan dess varit på den populära sidan två gånger ... beviljade varade i mindre än två sekunder. Ändå hade båda scenarierna ett gemensamt avgörande inslag:

Publicera två bilder rygg mot rygg. Jag tog ett foto av en vacker utsikt från en byggnad. Det fick en typisk mängd gillanden (med tanke på att jag använde generiska, populära hashtags som "instagram, photooftheday, iphoneonly, iphonesia, iphone4s." Efter ungefär en minut tog jag en andra bild inom Instagram och använde samma taggar. Den fick först typiska antal gillanden, men sedan sköts det till den populära sidan och meddelanden fyllde tillfälligt min låsskärm.

Lämna en kommentar