Vilka är de bästa apparna för att ta bort dubbletter av foton?

Jag älskar att klicka på bilder och fånga livslånga värda stunder men när jag gör det slutar jag vanligtvis med att klicka på hundra bilder för att få en perfekt. På senare tid insåg jag att min Windows-enhet har många fotografier som är exakta dubbletter av varandra och äter bort en massiv bit diskutrymme.

Tack och lov finns det dedikerade duplicera fotoborttagningsappar som hjälper mig att hantera den här uppgiften med största lätthet. Här är några verktyg som är mina personliga favoriter.

1. Easy Duplicate Finder

Som klart definierat av dess namn tjänar den här min lojalitet av flera skäl. Det fungerar som en vind och ger ett effektivt men ändå enkelt sätt att bli av med dubbletter och liknande foton och filer. Det skannar snabbt din enhet och tar bort exakta dubbletter för att frigöra diskutrymme.

Ett funktionsrikt och effektivt fotohanteringsverktyg är hur jag ska definiera Easy Duplicate Finder.

2. Liknande fotorengörare

Ett annat imponerande duplicerat fotoborttagningsverktyg som jag har använt under ganska lång tid nu är liknande fotorengörare. Den levereras med ett enkelt och enkelt användargränssnitt som lovar ett duplikatfritt och välskött fotobibliotek.

Så om du letar efter ett verktyg som kan upptäcka och ta bort dubbletter och liknande foton med full noggrannhet och perfektion, tjänar den här min röst.

Utöver detta skulle jag också rekommendera dig att prova Awesome Duplicate Photo Finder och Duplicate Image Remover Free en gång. Försök att kontrollera vilken som bäst uppfyller dina krav.

Lämna en kommentar