Vilka är de bästa bilderna av bror och syster?

När jag växte upp var min bror den enda bästa vän jag hade. Han var min partner i brott, min förtroende och den enda person som aldrig svikade mig. Vi kämpade knappast och även om vi gjorde så lät han mig alltid vinna. Vi kämpade aldrig om vem som får den större chokladbiten. I själva verket skulle han till och med erbjuda mig sin del!

Det fanns ingen snitching och hot om 'Mummy ko bata dunga!' ('Jag ska berätta för mamma') Vi delade alltid en fredlig kamratskap. Banden mellan oss var så starka att mina pojkvänner ofta kände sig hotade av vårt förhållande. Men så småningom började denna anslutning blekna, särskilt när han flyttade ut. När vi bodde borta skildes våra vägar och vi var inte lika engagerade i varandras liv som vi brukade vara.

Här är det bästa fotot av mig och min bror:

Om de flamboyanta färgerna, min ensemble och den tydligt uppenbara flaggan inte har gjort det tydligt nog, så är vi på Pride Parade.

Jag anser att det här är det bästa systerfotoet eftersom det här är mycket mer än bara en bild. Så, en snabb historia.

Detta fotografi togs vid den första Awadh Pride som hölls 2017. Det var den första Pride-paraden jag någonsin deltog i och det innebar en katalognummer till mig. Det var mycket spänning och en aning nervositet också. Jag hade alltid drömt om att delta i Pride-marscher. Jag nämnde det för min bror i förbigående och utan att missa ett slag, erbjöd min bror, ”Vill du att jag ska komma också? ”

Jag har märkt att vissa bröder tenderar att vara skyddande och besittande över sina systrar. Min bror var inget sådant. Jag var min egen person och han störde aldrig det. Han var aldrig den typen som skulle ogilla mina beslut. Han kände sig inte berättigad till min existens och min tillhörighet till familjen. Han har bevittnat alla de otaliga förhållanden jag har haft och har aldrig dömt ett enda ord.

Därför det enda uttalandet 'Vill du att jag ska komma också?' räckte för att få mig att känna att det är okej att vara. Att ha någon nära mig vara en del av en så minnesvärd dag i mitt liv gjorde det ännu mer speciellt. För att vara ärlig hade jag aldrig en tjänsteman som kom ut till honom. Vi pratade aldrig om det men det fanns alltid en outtalad förståelse mellan oss. Han gav mig aldrig en lång föreläsning om sitt stöd men visade det faktiskt genom sina handlingar.

Slå det, han förstod inte bara utan var också mycket stödjande. Som du kan se att han (och vi alla, för den delen) verkligen njöt av Pride och var i stort leende:

Om du trodde att han bara gjorde det av någon moralisk plikt eller skyldighet, skulle det vara fel. Han gjorde det på egen hand. Han tog faktiskt tiden till be där och tillbringa hela tiden helhjärtat!

Han var där under hela paraden och gick inte bara med mig utan också med min partner. Denna enkla handling var den sötaste gesten av acceptans och villkorslös kärlek. Till en början tvekade jag hur han skulle känna. Men tro mig, det var inte besvärligt, det var inte obekvämt, det var inte konstigt. Han slog det med min partner och de blev snart uppslukade av till synes animerade konversationer. Inte bara min partner, han pratade till och med med alla mina andra LGBTQ + -vänner som var närvarande vid Pride. Det kändes lika naturligt som någonsin att hända. Här är vi tre:

Jag vet aldrig om han gick bara för min skull eller för hela saken, men allt jag vet är att han verkligen visade sitt stöd. Han var till och med närvarande på efterfesten och var helt bekväm. Inget av det, låt oss gå eller det är sen gnagande. Det skulle vara förmodigt att anta men jag hoppas att han verkligen gillade upplevelsen. Han rottade inte ens på mig genom att berätta om detta för mina föräldrar. Det var nästan som att förnya det band som vi hade i barndomen. Roliga men hemliga äventyr som du vet att de vuxna inte förstår. Han har varit där för mig genom allt och stått som en sten.

Följaktligen kommer dessa bilder att fortsätta att vara de bästa vi har haft bara på grund av allt det står för. Det är en symbol för förnyelsen av det band jag har haft med min bästa barndomsvän, förtroende, och naturligtvis min kära bror.

Lämna en kommentar