Vilka är de bästa DIY-bakgrunden för fotografering?

Stor fråga och jag är ett fan av "slumpmässiga bakgrunder" för fotografier, eftersom köp av musselinbakgrund kan bli dyrt och konsumera mycket utrymme.

Jag har gjort två skönhetsskott med olika modeller och har använt en mängd olika bakgrundsidéer. Den första videon använder mig av en denim-bakgrund i filtstorlek. Ja, samma jeans i våra jeans och det är mycket effektivt.

I den här videon kan du se hur jag använder denim-bakgrunden och ger modellens täckning. Tips om modefotografering (steg för steg)

Jag köpte denimbakgrunden för några år sedan i Los Angeles centrum i en av plaggbutikerna. Det var ett köp på 11 USD som fick mig bakgrund för shooten som jag just länkade i avsnittet ovan. Det skapade också skivomslag för R & B-superstjärnan Joe som bilden nedan. Bakgrunden är svart men jag sätter ljuset tillräckligt långt från bakgrunden för att få en svart bakgrund.

Denimbakgrunden är mörkblå på ena sidan och grå på baksidan. För $ 11 kunde jag skapa en skivomslag för ett album # 1 på iTunes-listor. Jag kunde också få omslaget till hans enda omslag. Jag kunde göra en skönhetstest och många andra användningsområden som duk på set för att skydda från solen, en filt att sitta på och nästan allt annat du kan avbilda.

Använd dina lokala plaggbutiker och om du har ett plaggdistrikt, gå dit och köp. Jag köper inte regelbundet för någon speciell shoot. Jag ser en försäljning och köper sedan några bakgrundsbilder när de säljs. De viks snyggt och håller i ett antal år.

(Alla bilderna ovan har använt samma denimbakgrund)

DOLLAR STORE BACKDROPS

Jag gjorde också en annan fotografering där jag gick till dollarbutiken och köpte $ 1 skumkärnbrädor. Jag köpte 2 av varje färg (totalt 6) och tejpade dem på väggen. Du kan se mig göra det i denna video. Videorna är också mycket informativa om andra fotograferingsaspekter, men visar hur ett enkelt $ 1-bräde kan vara till stor hjälp för din fotografering. Sluta köpa dyra, hitta dina favoritdollarbutiker och hitta bakgrunder där!

Här är några bilder som jag har tagit med ett $ 1 skumkärnskiva från dollarbutiken.

Hur som helst besök dina lokala plaggbutiker, dollarbutiker och garageförsäljning. Det finns tider för dyra bakgrund från fotobutiker, men titta alltid runt i dina egna stadsdelar!

Jag hoppas att det här artikeln hjälpte dig lite. Om du vill läsa om dem, Klicka här.

Lämna en kommentar