Vilka är de bästa fotograferna i San Francisco för att ta, naturliga, uppriktiga (icke-porträtt) foton för online dating?

En av de bästa uppriktiga fotograferna i San Francisco är Ted Hemberger.

Jag fick chansen att träffa Teddy när jag reste. Jag är också fotograf och vi gick tillsammans och fotograferade. Han känner så många platser, så oavsett dina intressen kan han få skottet för att visa din personlighet, och det är det som verkligen betyder något, eller hur?

Om du inte är någon som älskar att bli fotograferad, hatar jag personligen att mitt foto tas, men Teddy tog så många fantastiska bilder av mig utan att jag känner mig obekväm eller ens märker halva tiden.

Här är ett av de bilder han tog under vår fotovandring, jag letade inte efter några bilder av mig själv och märkte inte ens att han knäppte det här, men djupet, skikten, belysningen, platsen, allt på detta foto representerar mig. Hans kompositioner är alltid fängslande och han fångar på något sätt en persons unika skönhet i varje skott.

Du kan se mer av hans arbete närmare relaterat till hans uppriktiga porträtt på hans Instagram - Ted Hemberger (@photographsanfrancisco) • Instagram-foton och videor eller kontakta honom på [email protected]

Lämna en kommentar