Vilka är de bästa fotoskrivarna för amatörfotografer?

Jag älskar att ta bild. Jag känner att att fånga en gör att du inte bara lagrar dessa bilder utan också får minnen till liv när du faktiskt har lagt upp dem i ditt rum eller använder den som skärmsläckare på din bärbara annonstelefon men jag antar att det gamla sättet i mig alltid vill ha det för att vara skrivare så jag behöver inte svepa min telefon för att se skönheten i bilden eller öppna min bärbara dator för att se den. Jag älskade det inramat och visat på mitt rum och till och med har det som väggmålning av alla mina favoritbilder. och eftersom jag älskar att göra det som en hobby och älskar att få det tryckt i olika former, storlekar och texturer, har jag en mängd olika skrivare och här är några som jag rekommenderar:

Canon Selphy CP-1300 kompakt fotoskrivare, svart - Min första skrivare någonsin när jag började ta bilder. Jag gillar att den är kompakt snygg och har WIFI-funktioner som låter mig skriva ut bilder direkt från min bärbara dator, mobiltelefon eller digitalkamera med hjälp av WI-FI F

KAN

CANON INSPIC Mini-fotoskrivare PV-123 - Nu är jag säker på att du har det minsta antydanet om att jag älskar Canon eftersom den här är min favoritresekompis hela tiden. Det är en av min väskas häftklamrar eftersom jag älskar att dela foton med vänner och familj och ge dem kopior också och allt jag behöver göra är att ansluta det till min telefon. Hur coolt är inte det?

HP Sproket-fotoskrivare - den här är till nytta för sociala mediaentusiaster eftersom det här låter dig skriva ut dina foton direkt från dina sociala mediekonton. Fantastiskt eller hur?

Canon PIXMA Pro- 100 det här är vår hushållsfave och kom definitivt in ganska användbart under semestern när vi skrev ut nästan allt jul - från presentkort till banderoller och ja till och med våra personliga julkort som vi skickade till familj och vänner och fick detta, gav ut tryckt gör det själv kalendrar som gåvor för mammas matsal och pappas internetkafé.

Brother HL - L8360CDW det här är min pappas internetcafékamrat under de senaste 3 åren och ja det fungerar fortfarande perfekt!

Intresserad av att känna till fler skrivare som du som amatör kan använda, kolla in den här artikeln på Bästa fotoskrivare i Singapore.

Lämna en kommentar