Vilka är de bästa fototidningarna i Indien?

Enligt min mening är bättre fotografering en av de bästa tidningarna i Indien för närvarande.

Jag har läst smart fotografering, bättre fotografering, asiat, tidningen Digital Photo via offline-prenumeration och få av de andra via online som populära, svartvita, digitala spejlreflex etc.

Bättre fotografi Jag började läsa när jag kom in i fotografivärlden och därifrån hade jag en bra kontakt med den här tidningen. För en nybörjare är det få av sakerna i fotografivärlden som är ganska komplicerade och BP förklarar detaljerna på ett av de mest förenklade sätten som är nödvändiga för nybörjare, annars blir de alla bambu. Tidningarna har många funktioner som håller läsaren intresserad. Saker som månadens programvara, recensioner och hur människor förklarar sina fotografier är fantastiska.

För mig fungerade det, läs få av dem och då ansluter du till en av tidningarna. Gå med det!

Glad läsning!!

Lämna en kommentar