Vilka är de bästa indiska tågresupplevelserna? Ladda upp ett fotografi om du har ett.

Jag förstod den sanna innebörden av KÄRLEK och MEDKÄLLA.

Vänligen bära med mig, eftersom historien är lång.

Händelsen ägde rum 2013, när jag reser från Delhi till Bangalore i ett tåg. Jag slog mig ner i min sidosits och tog fram en bok att läsa. Efter en gång kom en dam och slog sig ner mittemot min plats. hennes riktning (eftersom jag var fördjupad i boken och det var lite mörkt inne i facket).

Senare kom en kille i 20-talet till henne och sa "Fru, den platsen är min".
lady- "Men sätet är mitt. Jag bokade biljetten."
kille- "Snälla visa mig din biljett"

Damen tog ut sin mobil för att visa e-biljett. Jag märkte att båda hade RB2 / XX nämnt på sina biljetter (vilket betyder RAC).

Jag föreslog dem att närma sig TTE, för att rensa förvirringarna, sedan gick jag tillbaka till min bok.

Senare samma natt, omkring 2200 timmar, kom TTE på sin runda. Damen pratade med honom om RAC-biljetten och bad om bekräftelse på kajen.

TTE vägrade att överväga hennes begäran - "Fru, det är högsta restid. Du får ingen bekräftelsebiljett nu.". Hon vädjade igen, men TTE var obemannad. Hon var upprörd och upprörd över situationen.

Killen kom tillbaka och sa till henne - "Lady, vi måste dela samma kaj för natten, eftersom vi båda har samma RAC-biljetter". Det fanns ett ansiktsfullt leende på hans ansikte vid utsikten att dela kaj med en vacker kvinna.
Hon tappar sitt coola "Hur vågar du prata så.? Hur kan du tänka så, en kvinna kan dela sin kaj med total främling?"

Sedan började hon gråta.

Något snubblade i mitt sinne.

Utan att tänka erbjöd jag min bekräftade övre kaj till henne och ber den killen att dela RAC-kaj med mig.

Två saker hände. Killens självbelägna leende försvann från hans ansikte (jag såg honom aldrig mer) och tack i hennes ögon.

(Det är inte så att jag hatar kvinnor. Men jag är försiktig med att hjälpa dem. Jag är blyg kille och kvinnor kan missförstå mitt uppriktiga försök att hjälpa till med flirta.)

Tja, hon gick till övre kaj och jag till den lägre RAC-kajen. Jag var dödtrött och drev i sömn så snart mitt huvud slog på kudden.

Nästa morgon åt jag min frukost och fortsatte med min läsning. Hon kom ner och önskade mig "God morgon". Jag var som - "uh..um..same to you". Hon inledde ett litet samtal, men jag var nervös, så gav mono-syallabus svar på sina frågor.

Senare, på eftermiddagen, medan hon åt lite lunch, försökte hon igen att prata. Av artighet fortsatte jag samtalet och vilken konversation vi hade !!!!!

Hon är smart, välläst och välreste. Hon är från Mellanöstern och bedriver högre studier i Indien. Att vara utrikespolitiska saker jag själv var (jag vet ... mycket halt). Vi hade diskussioner om krisen i Mellanöstern, ekonomi, Bollywood (hon är fan av Jab We Met) etc. Man, jag gillade verkligen de konversationerna.

Och det mest intressanta är att hon är gift med en indisk kille. De träffades och blev kär (med tillstånd: sociala nätverk). (Jag är förvånad över hur en tjej kan öppna sig för en främling som jag när vi knappt träffade varandra för 12 timmar sedan).

Jag blev verkligen rörd när hon sa- "Jag har tur att du erbjöd mig din plats och räddade mig från potentiell förlägenhet". Jag mumlade - "öh ... um..ok. . bla bla bla ".

Så nästa dag nådde vi vårt mål. Hon sa "hejdå ... allt gott" och vi gick på våra egna vägar.

Jag vet inte ... vad som kom över mig..Jag började tänka på henne dag och natt. Jag gick över hennes söta accent, vackra leende och underbara konversationer vi hade. Jag hade aldrig tidigare sådana känslor i mitt liv.

Är det kärlek??? eller enkel förälskelse ??

Jag grät mig att sova över henne i 3-4 dagar. Gissade att jag saknade henne.

Även ett år efter det händelserika mötet tänker jag fortfarande på henne. Men jag kommer knappt ihåg hennes ansikte ... men hela samtal, sätt att sätta in präglas i mitt sinne.

Jag ansåg mig vara en hårdhjärtad karl. Nu tror jag att jag har ett hjärta och förmåga att älska och ta hand om någon kropp. Jag är mer självsäker bland folket och har inte fler problem med självkänsla ..

Jag tackar Universum för att ha skickat henne i mitt liv.

Lämna en kommentar