Vilka är de bästa kommentarerna för Instagram-bilder av tjejer?

Jag är inte på Instagram. Jag skulle bara vara om jag hade riktigt fantastiska bilder. Om jag gjorde det skulle jag gärna vilja erkänna dem med stora komplimanger som dessa:

  • "Varför brottar du den där krokodilen korsvis? Jag älskar att du på nästa foto har blivit vän med honom och befriat honom från hans fångare. Han ser lyckligare ut i en fristad"
  • "Jag visste inte att du kunde spela Frogger så bra. Det har blivit en olympisk sport? Grattis till din guldmedalj!"
  • "Du är ton döv. Varför lät de dig sjunga nationalsången? Jag har aldrig sett så många människor gråta på en gång. Wow, en hel stadion. Är det ett världsrekord?"
  • "Så du gjorde Shark Cage-saken. Varför tillbringade du hela tiden med att kamma håret med en gaffel? Ska du inte titta på hajarna?"
  • "Coolt foto. Jag hoppas att du vet att du inte kan krona dig själv som drottning av IKEA." "Nej, även om det är en snygg stol." "Nej, även om du gör en popup-ceremoni." "Nej, inte ens med en biskop OCH en krona." "Inte ens om du köpte stolen eller köttbullarna eller till och med IKEA. Det är inte en monarki och du är i Redhook."
  • "Det verkar som att du hade kul på middagen. Var är bilden av din mat?"
  • "Det är ett sonogram / ultraljud. Inte din platta. Är det ens din egen mage?"

Naturligtvis är mina imaginära bilder bättre än mina riktiga. Eller åtminstone tar jag dem oftare. Så här är jag, inte på Instagram.

Men jag antar att som med alla komplimanger i alla sammanhang för alla, de bästa är de som visar att du uppmärksammar. Komplimanger som visar att du värdesätter en del färdigheter eller tycker att den person som delade något med dig är unik eller tog talang som tillhör särskilt den personen. Att din komplimang är specifik för den person du komplimangerar. Och att din komplimang är äkta.

Lycka till!

Redigera: varför har 100 XNUMX personer läst det här? Det var ett fruktansvärt svar som skrevs för flera år sedan. Jag är också på Instagram nu.

Lämna en kommentar