Vilka är de föredragna bärbara datorspecifikationerna för att köra Photoshop?

Mängder RAM-minne & en mycket snabb C: enhet med tillräckligt med utrymme för en stor "Scratch Disk".

Efter det kan du oroa dig för processorhastigheter men jag skulle oroa mig för grafikkortet och mycket minne på det också.

En snabb processor är bra förrän du gör "beräkning av stort antal" (redigering av bild är nummerbehandling) och du har inte systemets RAM-minne Photoshop CC gillar minst 8 GB och med de flesta Windows- och Apple-datorer förlorar du cirka 3 GB till systemet så att du vill ha 12 GB för att vara säker på att de stora filerna inte tar 15 - 20 minuter att beräkna. (Ja, jag har jobbat och mina datorer körs så långsamt att jag bara “träffar spara” eller uppdaterar och hämtar en ny kopp kaffe).

Så RAM och grafiskt RAM plus en snabb 500 GB till 1 TB C: hårddisken är bäst (SSD är ännu bättre).

Titta sedan på KYLNING, grafik är värmeintensiv, så datorn med god kylning är bättre, du tappar 10% av din datorhastighet när processorn blir varmare än fläckar.

En bra skärm behövs också, en stor skärm är bättre MEN Titta på FÄRGSPECIFIKATIONERNA! Vissa är långt borta för att få bilder tonade eller andra problem. Du måste justera ljusstyrkan efter behov.

Därefter älskar jag min maskin eftersom den har 4 USB-portar och många andra grafiska verktygsportar. Dessa 4 USB-enheter är fulla hela tiden men jag kan koppla bort en sak och lämna mina externa hårddiskar i fred. Jag gör saker som att köra Lightroom till en extern USB-enhet Håll saker borta från C: -enheten och gör det lättare att säkerhetskopiera genom att spegla bort enheten så ofta. dvs jag har en port som används mycket för flash-enheter (transitfiler eller klient-flash-enhet) och "annan säkerhetskopiering av grafik" så jag byter dem bara i några minuter.

Jag har också två hårddiskar i min bärbara dator, så återigen MYCKET lagringsutrymme och jag kan behålla min egen maskin till skillnad från de Apple-datorerna nu. {{Jag slutade köpa Apple Computer-produkter 2 och se alltid till att jag PERSONLIGT KAN GÖRA Reparationer och uppgraderingar på mina bärbara datorer och datorer.

När allt kommer omkring om du har en tidsfrist för 5:XNUMX, vem vill skicka sin bärbara dator till en certifierad Apple TECH över staden i en annan stat?

Social status och glamourmaskiner är just det, något som ser vackert ut.

Lämna en kommentar