Vilka är de mest skrämmande fotografierna?

Jag har många om du hänvisar till bokstavliga "hemsökta" anda / spökbilder, jag kommer att lägga upp några av de mer dramatiska. En är ett demonfoto. Om du någonsin är i norra Kalifornien, kolla in en av mina spökturer, särskilt i Locke Chinatown som visas på Ghost Adventures: Central Valley Historical Ghost Tour Adventures

titta i blekarna där ljuset lyser

Ryde Hotel, Kalifornien speakeasy badrum, skuggan är inte av dessa två kvinnor, jag (man) var inte i rummet på den tiden. Hon verkar ha på sig en nattklänning eller klänning från 2-talet, varav detta hotell var känt för att vara ett fristad för alkohol, dans och prostitution under förbud. Det nuvarande hotellet är det 1920: e byggt på den här platsen, det första som brändes och hade ett mord inträffat. Den tredje har sannolikt haft några mord och en ryktas självmord åtminstone, men detta hotell är mycket hemsökt av många sprit och de kommer att flytta föremål, bryta saker, knacka på väggar och röra människor ibland. Jag har också sett en kvinna bli repad, men hon tyckte inte om hotellet och klagade och jag tror att det blev förbannat. Jag har också hört knacka, sett skuggfigurer och såg en stor bit av fönsterrutan bryta av medan jag pratade med chefen om att de eventuellt säljer platsen, detta gjorde också andarna ilska. De brukar inte bråka med mig, eftersom jag älskar platsen, men jag har fått några ovänliga manliga andar att använda svordomar och förolämpa mig och knacka på mitt utrustningsfodral som väcker mig, senare dundrade de på väggarna, satte igång en röklarm medan jag var i duschen (det fanns ingen rök och jag var inte där tillräckligt länge för att generera någon betydande ånga - det var också i slutet av en hall i det här udda badrummet). Jag har sett dem bryta ett räfflat champagneglas framför mina ögon och också bevittnat av min vän och servitören. Personalen hade sagt att glaslock på köksredskap har splittrats. Vi har också bevittnat höga ljudljud i byggnaden och hade ingen aning om vad det var, det hände två gånger en natt. Ryde Hotel ligger nära Walnut Grove, Kalifornien norr om Isleton (även hemsökt) och Rio Vista (också hemsökt), det är nära Locke Chinatown som presenteras på spökäventyr (också mycket hemsökta). Jag har haft två dåliga demoniska fall i Rio Vista och vi skulle få prata demon / djävulen i Isleton och Locke ganska ofta.

Dessa två bilder är också från Ryde Hotel, Kalifornien, utanför speakeasy. det fanns ingen där och inte heller någon stol där den här skuggmannen sitter (bordet var där dock) märker också att han saknar ett ben och en fot, han står upp i den andra bilden, märk bågen. Jag har fler bilder, videor och berättelser om Spöken, änglar, andar, paranormala enheter och demoner

Lämna en kommentar