Vilka är de värsta Photoshop-ändringarna genom tiderna?

Bara i allmänhet som jag har sett eller som jag har varit tvungen att göra?

Jag svarar på båda kontexterna lol.

Så i allmänhet har jag just sett nybörjare börja med att redigera och bara inte riktigt förstår hur man redigerar eller får fotot att se bäst ut (vilket är bra, alla börjar någonstans!) Men en av mina största husdjur med redigeringar använder ett sepiafilter. Det är sooooo föråldrad och jag vet inte hur någon skulle kunna älska ett sepiatonat foto. Också när människor blåser ut höjdpunkter, överslipas eller lägger till en hård vinjett. Jag knackar inte på människor som gör det, för som sagt har alla en utgångspunkt för redigering ... men om du inte vet hur du redigerar och du bara hoppar in i Lightroom eller PicMonkey och rör dig med saker ... skulle jag faktiskt försöka titta på Youtube-handledning innan du börjar redigera bara så att du har en allmän uppfattning om vad som ser bra ut.

Nu för de värsta Photoshop-redigeringarna jag har gjort .... Det finns nog mycket från mina Media Arts / High School dagar ... men jag behöver inte dela med mig för tillfället (darn it) Men en jag kan tydligt komma ihåg var i klass 10 och mitt första år med Media Arts. Nu var det en klass som lärde ut grunderna i allt Photoshop, digital redigering, stop motion, animering och mer. Vi hade ett uppdrag där vi var tvungna att förvandla oss till ett djur men ändå göra oss igenkännliga. Jag gjorde mig till ett lejon och GUTTEN VAR DET Fruktansvärt. Jag kryper och tittar på det nu. Även om det var första gången jag verkligen gjorde något extremt i Photoshop var det fortfarande hemskt och jag vet inte hur jag fick ett bra betyg på det för att vara ärlig! För att gå med på det hade vi bara många kompositeringsprojekt i den klassen i allmänhet. Jag minns att vi var tvungna att "klona" oss till en bild flera gånger och min maskering var grym. Om jag råkar gräva upp några gamla filer kommer jag att uppdatera detta och lägga upp dem, men jag är ganska säker på att allt jag har är papperskopior av dessa hemska projekt LOL

Lämna en kommentar