Vilka är dina favoritfoton av Taeyong – NCT (k-pop-grupp)?

Min skrivbordsunderlägg. Jag har två stora skärmar så att du kan föreställa dig hur fantastiskt det ser ut. Det här är ungefär som en sammanställning av min favorit Taeyongs utseende / kläder / stunder.

Eftersom jag har gillat hundratals av hans foton, låt oss lägga till mer D:

Regulera albumomslag är konst. Det är min favorit bland album jag har köpt. Sedan Taeyong på OS. Färger är bara för roliga.

Ser ut som om han äger världen.

Taeyong går på vägen med Yuta. Detta blev min bakgrundsbild på mobilen under en tid. xx Energin. Alla bilder de tog i Amerika medan de turnerade var snyggt redigerade.

Sedan denna Taeyong med den här Johnny, såg jag fram emot att Taeyong skulle ha på sig denna outfit under ganska lång tid. Jag tror att jag bara verkligen ville se honom ha på sig något som skulle utstråla liknande energi som G.Dragons kläder.

Det här fotot har jag ingen aning om när, varför och var det togs, de flesta jag känner inte gillar hur han ser ut på den här bilden, men eftersom jag gillar färgerna, klädseln och gesten, blev det en av mina favoriter .

Och allt som togs den dagen han hade grönt hår.

Grönt hår är fortfarande min favorit.

Lämna en kommentar