Vilka är några exempel där en person med ett fotografiskt minne räddade dagen? Hur olika är deras liv jämfört med vanliga människor?

Detta hände mig när jag var på andra året av ingenjörsarbete. Jag var inte vanlig användare av AMTS (Ahmedabad kommunala transportsystem), på grund av omständigheterna den dagen var jag tvungen att använda den. En ljus amdavadi sommardag runt klockan 12 var jag tvungen att gå 400 meter från mitt hem för att ta bussen till Jivraj cross roads. Efter att ha gjort min eviga Mt Everest-klättring tog jag bussen och tog platsen. Eftersom det var sommar och övertid så var bussen nästan tom, kom konduktör och jag köpte biljett till universitetsbussstället. Jag såg den biljetten i några sekunder och märkte några slumpmässiga nummer och kalender på den.

Deen
Deen
Deen
Deen
Deen

Jag tryckte det bara i mina trånga jeans. Under resten av min resa tittade jag på butiker och byggnader vid vägarna och stannade kvar vid min olika världs drömmar !! Från fjärran avstånd märkte jag att det finns ett kontrollteam på universitetsbussstället. Jag kände mig avslappnad att jag har biljett att visa dem. medan de lämnade bussen visade alla passagerare sina biljetter och åkte. Men när de bad om biljett till mig lade jag in handen i min ficka & abracadabra !! Biljetten var inte där!
De började tänka ja, äntligen hittade vi en kille utan biljett. En senior officer med få andra teammedlemmar kom till mig och frågade mig med högre röst var är din biljett. Och omgav mig som om jag var kriminell!! Jag var som omg nu vad !! Och plötsligt kom jag ihåg de slumpmässiga siffrorna (kom ihåg att jag tog en titt innan jag lade den i fickan !!) och berättade för min biljett att serienumret var 5651. Alla officerare var som vad !! (med fler utropstecken på ansikten) Senioren kontrollerade i dirigentens fall om min serie var rätt eller inte. Han var överaskad! Ja, jag hade rätt som lugnade dem. Efter det sa han till mig med mjuk och snäll röst "jo beta tya kyak j hase" (se noga ut, det måste vara där). Han behandlade mig artigt som sin son inte som en brottsling som lindrade. Plus alla officerare gav mig lite utrymme innan de blockerade mig som om jag ska försöka fly !! Han beordrade ledaren att kontrollera bussgolvet noggrant, ledsen! Dirigenten hittade ingenting. Jag kollade min väska, min plånbok, utrymmet mellan mobiltelefonens lock och mobiltelefon, igen kontrollerade jag min ficka Tack och lov! Det var där. som magi satt det fast i det mystiska hörnet av min ficka och slutligen visade jag dem biljett med samma nummer som jag sa till dem tidigare. Alla på den busshållplatsen blev förvånade över hur man kan komma ihåg de slumpmässiga värdelösa siffrorna !! Från den dagen klagade jag aldrig över mitt minne för siffror !! : p Så det här är hur fotografiskt minne räddade mig från stora problem och räddade min dag.

Och för andra delen av frågan finner jag mig inte som person med fotografiskt minne. Men ändå alla har vissa färdigheter så att ha fotografiskt minne är som att vara en del av denna vackra planet som alla.

Jag hittar bara en vanlig bra användning av den, Ange otp snabbt!!
:p

Lämna en kommentar