Vilka är några tips för en diet före bröllopet?

Sammanfattning: Min exakta "diet" -plan före bröllop kanske inte är möjlig för alla. Men jag kommer att rekommendera att vara försiktig med att göra det på det hälsosammaste sättet, oavsett vilken kombination av uppmärksam / hälsosam kost (med lite kaloriräkning - min träningsvän är ett fantastiskt gratis verktyg) och träna inom dina resurser. Jag tycker att de flesta kraschdieter, "fad" -dieter och "detox" -program är tveksamma. En som jag hittills har sett som är medveten om balanserad näring är 'The Hungry Girl diet' (böcker / online).

Det långa svaret:

Jag blev kär i halsen på en vintage-bröllopsklänning från 1950-talet, med smeknamnet "cupcake-klänningen" för de vackra rosa detaljerna och strassarna som ströts på den. Det var helt perfekt för mig och min stil. I det ögonblick jag såg det började jag dagdrömma om bröllopet som jag skulle bygga runt det. Problemet var att det var ett par storlekar för litet, men efter mycket övervägande köpte jag det ändå - det var precis så perfekt för mig. Med cirka 9 månader till bröllopet ville jag försöka få plats i klänningen utan att ha en korsett på ryggen för att få extra utrymme.

Innan mitt bröllop hade jag gått på ett gym och arbetat med en tränare i ett försök att bli friskare. Så när jag hade det extra målet att passa i min klänning kom jag fram till en plan med min tränare för min övergripande kondition som inkluderade att öka mina sessioner med henne till en gång i veckan och sedan gå till några av de olika hjärt- och styrketimerna mitt gym erbjuds som en vanlig del av medlemskapet. Det är bara 20% av att min storlek och vikt är nere. Så för de återstående 80% anlitade jag hjälp från gymnastiks nutritionist för att hjälpa mig att sätta ihop en plan som skulle hjälpa mig att förlora det jag behövde samtidigt som jag åt så hälsosamt som möjligt på ett sätt som jag kände att jag kunde upprätthålla och uppfylla mina mål .

Även om jag hade en rimlig back-up-plan kunde jag passa in i min 1950-talsklänning som man kan anta var designad med sannolikheten att bäraren hade en korsett under, jag kunde förvånansvärt passa in den utan hjälp av spanx. För vissa kan det verka galet att jag spenderade så mycket pengar för min bröllopsdiet, men jag ansåg det som en långsiktig investering i mig själv att få mig frisk och passa in i de verktyg som jag kunde ta långt efter mitt bröllop för att behålla min hälsa ( även om inte i den lilla storleken jag måste vara för att passa i den klänningen).

Det kan ha varit mer arbete, långsamt och lite dyrt, men jag tror fortfarande att mitt tillvägagångssätt var det bästa sättet att gå för att uppnå mina mål och att inte göra någonting för att äventyra min hälsa.

Lämna en kommentar