Vilka är symtomen på ett fotografiskt minne?

Alla svar här räcker. Jag gillar den första av neurovetenskaparen, men hon säger hur sällsynt det är och förmodligen inte finns. Jag har ett nästan fotografiskt minne och nära Savant huva. Jag får 1.80%, vilket inte är superhögt. För ytterligare referens eller kredit en gång fick jag 20 poäng ovanför Mensa. De har rätt, det finns inga symtom. Som smärta är det en myt där sjukdomar inte är en myt. Ibland kan jag titta på kartor eller böcker på ett ögonblick och komma ihåg allt, men ännu en gång kanske jag inte är bättre än någon annan. Jag kanske inte har utvecklat det. Jag skulle inte säga såvida inte heller att jag har edetiskt minne. Jag tyckte alltid att det var standard, men som barn föreställde jag mig livligt saker när jag var uttråkad. Jag gillade konst och skrivande. Jag är officiellt begåvad både av Stanford Binet i verbal och överlägsen i resonemang och veck. Också av Mysterium.org ... Jag gillar komplexa saker som jag knappt kan förstå eftersom det är sällsynt och inte repetitivt, jag älskade Ronald Hoeflins Mega Test jag fick 130 ... vilket var lägre än jag gillade men det är en bra poäng. Jag trodde 97 procent att det är det som är så under mig ... men då insåg jag att det är nära eller nära kusar av begåvade. Ja, jag rantar här och jag är uttråkad. Jag har verkligen dessa egenskaper men jag kunde bara drömma om ett sinne som fullt ut har dessa saker: Edetic, Photographic och Savant ... Jag har också alltid haft en fantastisk ihågkomst av barndomsupplevelser som är visuella som skulle vara episodiskt minne och mitt ljudminne är kraftfullt. Det finns många typer av minne. Bra sökning ... Jag tror inte trots att jag ser referenserna för att fotograpiskt minne inte finns men det kan vara sällsynt som en i 10000 eller 100000 ...

Lämna en kommentar