Vilka bilder ska jag, en 21-årig kille, använda på Tinder? Finns det några specifika rekommendationer?

Jag antar att jag inte är som de flesta män, men jag blev extremt avstängd av "titta på min kropp" bikini bilder av majoriteten av kvinnor. Självklart skulle du vilja veta lite av kroppstypen, låt oss vara ärliga, men "sälja ut" var, åtminstone för mig, en anledning att bli humör och en öm tumme från att svepa åt vänster hela tiden.

Strand, solglasögon och vitt vin. Det goda livet. Ja ja, jag förstår det. Puh-leasing!

Jag antar att min starkaste rekommendation är att "tänka ur den kille du vill träffa", vad skulle intressera honom?

Det värsta du kan göra är: "kloka" citat från internet där en värdefull bild av dig själv kunde ha varit.

Jag lämnade Tinder för att jag verkligen blev cynisk av det prefabricerade innehållet. Jag vet inte om andra män, men jag ville definitivt se riktiga människor. Med en karaktär.

Så ja, några selfies och några bilder på dig, gör vad du faktiskt gör - så att vi kan se om du har ett liv som vi tycker är attraktivt, igenkännligt eller spännande. En festbild eller dans i baren räcker.

Ett annat förbud är "du och dina vänner" på varje bild. Det beror naturligtvis på vad du letar efter. Vid den tiden letade jag efter ett förhållande. Jag antar att om du är där för kvällar så spelar det ingen roll så mycket. Le bara.

Lämna en kommentar